Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ezek alapján már...

Szerintetek ezek alapján már megint meg fog jönni a mensi? (Mára nem vártam: Görbe lent! )

Figyelt kérdés

Mára nem vártam, a melleim nagyon fájnak, tegnap volt egy kevés piros pecsételésem wc-papíron, ma is volt egy pici, a hőm pedig így alakult:

[link]

Ezek alapján megint meg fog jönni a mensi? Legkésőbb holnap lenne aktuális, de eredetileg mára nem vártam volna és késni sose szokott.

2012. márc. 11. 06:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a 14dpon vagy még várj két napot a teszttel!! A hőd nagyon szépen fent van, nekem csak akkor lett 37 és 37,1 , amikor babás lettem! :)

A pecsételés meg lehet beágyazódás vége, vagy még a szervezeted emlékszik, hogy "na most kellene jönnie", de előfordul hormon hiány is, ami segít megtartani a babát és leállítja a ciklust! Én a helyedben várnék két napot a teszttel, de ha sokáig vérezgetsz, esetleg élénk pirossá válik és persze +lesz a teszted, akkor mindenképp doki!

Szerintem babátok lesz!! :) Szorítok, hogy minden rendben legyen!

16hkm

2012. márc. 11. 09:40
 12/19 A kérdező kommentje:

Kedves kismama!

Köszönöm a bíztatást! Rendben, akkor még várok 2 napot.

Annyi viszont biztos, hogy nekem a 13. dpo-n már mindig megjött a mensim. Na akkor ezt már elkönyvelhetem úgy, hogy most viszont már késik. Hát majd kiderül. Ha holnap se jön meg, akkor már egy picit reménykedni fogok. És akkor rendben, kedden reggel csinálok egy tesztet, ha addig nem jönne meg.

2012. márc. 11. 09:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy hormonzavaros görbe,vagy csak egyszerűen nem volt ovulációd.
2012. márc. 11. 09:56
 14/19 A kérdező kommentje:
Az is lehet, mert számomra is furcsa volt az, hogy 36,5-ről hirtelen megugrott 36,9-re.
2012. márc. 11. 10:02
 15/19 anonim ***** válasza:
12-es vagyok! Szerintem volt ovud, de majd írd meg, hogy mit mutatott a teszt!!
2012. márc. 11. 16:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Persze, mindenképp megírom, ha eljutok odáig. Ha keddig nem fog megjönni, akkor kedd reggel tesztelek egyet. Holnap már legkésőbb illene megjönnie, nem szokott késni sose, szerintem megint pofára esés lesz, de mindegy, holnap úgyis kiderül.
2012. márc. 11. 20:01
 17/19 A kérdező kommentje:

Egyenlőre még nem jött meg, de van megjön érzésem sajnos.

A melleim még továbbra is fájnak. Tegnap este a derekam nagyon fájt meg nagyon fel voltam puffadva. Most is fel vagyok picit puffadva, a derekam is fáj de nem olyan erősen mint ahogy este éreztem. Pecsételés továbbra is előfordul néha-néha a wc papíron. A hőmet most nem tudtam normálisan megmérni, mert 1 órával korábban keltünk fel, és szerintem így nem érvényes a mért eredmény. Ha netán nem jönne meg a mensim holnap reggelig, akkor majd csinálok tesztet. De mivel ilyen mensis érzésem van, én egyáltalán nem reménykedem...

2012. márc. 12. 10:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Teszteltél???
2012. márc. 17. 16:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem került rá sor, mert 1 nap késéssel végül megjött. :( Úgyhogy most megint csak a várakozás megy. Jelenleg a 6. ciklusnapon tartok azóta.
2012. márc. 17. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!