A görbém alapján megint nem sikerült? Vagy felmehet még a hőm? Lécci írjatok!
Én is 17-18 körül nem várom de nézd meg az én görbémet szerintem szörnyű. :-( Bár én nem nagyon értek hozzá. Viszont a tiéd szép magasan van még igy is. Akár holnap még vissza is mehet egy kicsit. De ez csak az én véleményem.
Köszi,kedves Első:
Neked pedig szépen lassan emelkedik a görbéd!Nagyon i lehet ebből baba!Nézd meg a babatervezők oldalán a görbéket!Csodálkozni fogsz!
Te mikor tesztelsz?Én ha már legalább 3 napot késik!Mindíg csalódok....
Tüneteid vannak?
Én nappal sűrűn járok wc-re,melleim duzzadtak,és olyan megjönérzésem van--vagy feszít?--ezt tán el sem tudom dönteni,és ÖRÖKKÉ aludnék!!!
Én meg Neked is nagyon drukkolok!
Nekünk is ez az 5-ik hónap:) és én sem tervezem a tesztelést hamarabb mint holnaphoz egy hétre:)
Csak ki is bírjam addig.
Remélem visszanézel még a napokban,de az eredményel mindenképp!
Kellemes hétvégét,jó sok pihenést!
És babás lettél kedves Utolsó?Vagy mikorra nem várod?
Köszi a választ!
Én 16-ára nem várom! Nincs egyelőre tünetem, csak annyi, hogy tegnap kegyetlenül fájt alul a hasam, mintha belülről szurkálták volna, de erősen, és most is eléggé feszül! A mellem nem nagyon érzékeny, csak a mellbimbóm éppenhogy!
itt a görbém! nem valami fényes! alig emelkedett meg a hőm:
IGEN, JÓ!!!
Szoritok neked!!! remélem, a baba vitte fel!!!
Nekem ma reggelre 36,8 lett a hőm és ma vok a 6. dpo-n.
A 36,8 szerintem nagyon jóóó!Függ gondolom,hogy mennyiről lett ennyi.
Mikorra nem várod kedves utolsó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!