Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A görbém alapján megint nem...

A görbém alapján megint nem sikerült? Vagy felmehet még a hőm? Lécci írjatok!

Figyelt kérdés

[link]

Kb:17-18 körülre nem várom,de volt már 26 napos ciklusom is.

2009. dec. 12. 06:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Én is 17-18 körül nem várom de nézd meg az én görbémet szerintem szörnyű. :-( Bár én nem nagyon értek hozzá. Viszont a tiéd szép magasan van még igy is. Akár holnap még vissza is mehet egy kicsit. De ez csak az én véleményem.

[link]

2009. dec. 12. 06:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi,kedves Első:

Neked pedig szépen lassan emelkedik a görbéd!Nagyon i lehet ebből baba!Nézd meg a babatervezők oldalán a görbéket!Csodálkozni fogsz!

Te mikor tesztelsz?Én ha már legalább 3 napot késik!Mindíg csalódok....

Tüneteid vannak?

Én nappal sűrűn járok wc-re,melleim duzzadtak,és olyan megjönérzésem van--vagy feszít?--ezt tán el sem tudom dönteni,és ÖRÖKKÉ aludnék!!!

2009. dec. 12. 06:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Én a tesztelés időpontját jövő vasárnapra tervezem ha addig nem jön meg. Tünetem, mondhatni szinte semmi nincs. ez az ötödik hónap, hogy próbálkozunk már. De olyan jó lenne ha karácsonyra ez lenne az ajándék. :-) Drukkolok neked is, hogy baba legyen.
2009. dec. 12. 07:21
 4/10 A kérdező kommentje:

Én meg Neked is nagyon drukkolok!

Nekünk is ez az 5-ik hónap:) és én sem tervezem a tesztelést hamarabb mint holnaphoz egy hétre:)

Csak ki is bírjam addig.

Remélem visszanézel még a napokban,de az eredményel mindenképp!

Kellemes hétvégét,jó sok pihenést!

2009. dec. 12. 07:51
 5/10 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, ez még max. a beágyazódás kezdete, ez után majd még felugrik a hőd, meglátod. nekem mindig a megemelkedett hő második napján van ovulációm, amikor 36,5ről 36,9re ugrik, majd 37-re. csak azért irtam le, mert én azt hittem mindig, hogy a megemelkedett hő első napján, és nem is.
2009. dec. 12. 08:09
 6/10 A kérdező kommentje:

És babás lettél kedves Utolsó?Vagy mikorra nem várod?

Köszi a választ!

2009. dec. 12. 08:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Én 16-ára nem várom! Nincs egyelőre tünetem, csak annyi, hogy tegnap kegyetlenül fájt alul a hasam, mintha belülről szurkálták volna, de erősen, és most is eléggé feszül! A mellem nem nagyon érzékeny, csak a mellbimbóm éppenhogy!

itt a görbém! nem valami fényes! alig emelkedett meg a hőm:

[link]

2009. dec. 12. 13:37
 8/10 A kérdező kommentje:

[link]

Szerintetek így jó,hogy felment vissza?

2009. dec. 13. 08:18
 9/10 anonim ***** válasza:

IGEN, JÓ!!!

Szoritok neked!!! remélem, a baba vitte fel!!!

Nekem ma reggelre 36,8 lett a hőm és ma vok a 6. dpo-n.

2009. dec. 13. 09:25
 10/10 A kérdező kommentje:

A 36,8 szerintem nagyon jóóó!Függ gondolom,hogy mennyiről lett ennyi.

Mikorra nem várod kedves utolsó?

2009. dec. 13. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!