Ciklus második felében (mensi előtt kb 4 -5 nap) jó jel a cicifájás?
Nagyon sajnálom! :(( De majd legközelebb sikerül!!
Hát nekem most írták, hogy már a 16. dpo körül vagyok és már kellene csinálnom egy tesztet.
Szerintem ha holnap reggelig nem fog megjönni a mensi, akkor csinálok egy tesztet, mert olyan régen ott áll már a fiókomban néhány teszt, hogy használni kéne...úgyhogy teszek egy próbát, remélem, jó még az a teszt.
Na egy kismama javaslatára úgy néz ki, hogy még holnap nem csinálok tesztet, hanem majd kedden reggel csinálok, ha addig nem jönne meg a mensim!
Hát majd kiderül, hogy eljutok-e egyáltalán a tesztelésig...
Mindenképp jelentkezni fogok.
Igén ismét egy új hónap, amúgy is eljött a kinti sport ideje meg vizsgáim is lesznek így bízom benne, hogy kellően lefogom magam foglalni és legközelebb nem fogok így rá"kattani" a dologra, mint most.
Drukkolok mindenesetre.
Még eddig nem jött meg, szóval már késik, de úgy érzem, hogy bármelyik pillanatban megjöhet. :( Lehet, hogy el se jutok a holnap reggeli tesztelésig. :(
Kicsit fáj a derekam és egyfolytában van megjön érzésem, a pecsételés is előfordul néha-néha a wc papíron, valamint puffadás is van.
Hamarosan szerintem én is beszámolhatok az újabb kudarcról. :(((
A hőd ma, hogy alakult? Még nincs veszve semmi,tudom, hogy ez a legborzasztóbb időszak ami csak lehet ilyenkor, de tessék pozitív lenni:) Látod én is őrlődtem rajta és felesleges volt, mert a szép pillanatokat az életemből erre pazaroltam:)És megpróbálom innentől így felfogni.
Én mára már túltettem magam és állok elébe a köv. alkalomnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!