Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus második felében (mensi...

Ciklus második felében (mensi előtt kb 4 -5 nap) jó jel a cicifájás?

Figyelt kérdés
Vagy csak túlságosan figyelem magam??
2012. márc. 9. 17:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Ez még nem mérvadó, mert lehet mensis tünet is. Amúgy szokott fájni általában?

Van hőgörbéd?, mert abból is lehet látni, hogy van e esély.Sok sikert és drukkolok, hogy baba legyen.

2012. márc. 9. 17:40
 2/26 anonim ***** válasza:

Nekem mindig fáj a cicim előtte, pl. most is már jópár napja fáj és még van 2 napom a mensimig.

Én onnan szoktam tudni, hogy megjön, hogy pontosan előtte elmúlik a mellfájdalom. Na holnap még tuti nem jön meg, mert még fájnak a cicik! :))

Szóval nem jelent semmit ha fáj a cicid, csak annyit, hogy normálisan volt a ciklusod és volt péd, mivelhogy a progreszteron ami megemeli a hőt, az a felelős azért hogy fájnak a cicik! És ugyebár a progreszteron hormon csak akkor kezd működésbe lépni, miután megvolt az ovulációd! Azért van az, hogy aki terhes, annak továbbra is fáj és egyre inkább fáj a melle, mert akkor nagyon "dolgozik" a progreszteron, ami a baba megtartásáért a felelős. És mensi bekövetkeztével pedig már azért enyhül és múlik el a cicifájdalom, mert nem sikerült a baba.

2012. márc. 9. 18:04
 3/26 anonim ***** válasza:
És ha egyáltalán nincs cici fájdalom és eddig minden hónapba volt? A hőm napok óta 37,1 ilyen magas sem volt még, habár erre nem lehet adni, mert mensiig még leeshet.
2012. márc. 9. 18:06
 4/26 anonim ***** válasza:

Nekem furcsa az, ha egyáltalán nincs cicifájdalom, szerintem annak lennie kell, ha volt ovuláció.

De az is lehet, hogy azért nincs, mert nem volt olyan túl magas a hő, tehát nem volt olyan intenzív a progreszteron munkája.

Hát igen, ha most mensi előtt vagy és jó magas a hőd az biztató is lehet, de kb. ugyanannyi az esély hogy le fog esni...akkor lehet csak igazán reménykedni, ha nem jön a mensi és a hő is még mindig szép magasan van!

2012. márc. 9. 18:10
 5/26 anonim ***** válasza:

Köszönöm,

Ilyen a hőm most:

Ezt a diagramot az alábbi linkkel oszthatod meg másokkal:

[link]

2012. márc. 9. 18:11
 6/26 anonim ***** válasza:
Hőgörbés vagyok.:)De ez ugye nem mérvadó semmire, mert nekem mindig mensi előtt esik le kettő nappal a hőm.
2012. márc. 9. 18:13
 7/26 anonim ***** válasza:

Nagyon szép a görbéd! Mikorra nem várod?

Nekem van úgy, hogy még akkor is fent van a hőm, amikor megjön a mensi...

2012. márc. 9. 18:15
 8/26 anonim ***** válasza:
Elvileg hétfőre vagy keddre, nah igen, nálam sem lehet adni a görbére, mert az elmúlt 3 hónapban nagyon szépek voltak, most annyi a különbség, hogy 0,1 fokkal több mint szokott lenni. A világ egyik legboldogabb nője lennék, ha ez most sikeres hónap lenne, de gondolom ezzel mindenki így van.
2012. márc. 9. 18:20
 9/26 anonim ***** válasza:

Én pedig vasárnapra nem várom, de nekem eléggé lehangoló a görbém... Egyetlen jó jel, hogy most nem pecsételek, pedig ilyenkor már szoktam:

[link]

2012. márc. 9. 18:28
 10/26 anonim ***** válasza:
Ha holnap visszamegy a hőd akkor van esély.sok sikert!
2012. márc. 9. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!