Ciklus második felében (mensi előtt kb 4 -5 nap) jó jel a cicifájás?
Szia
Jócskán megugrott a hőm, én ezt nem értem, miért csinálja.
Mert ezzel egyhuzamban ma már volt piros pecsétem is...
Szóval megemelkedett hirtelen a hőm és ma volt már pecsétem is, úgyhogy most meg amiatt nem reménykedem már, hogy van ez a pecsét, hiába is ugrott meg a hőm. :(( Holnapra nem várnám amúgy, mindig pontosan szokott megjönni.
Szóval tegnap 36,5-re csökkent a hőm és ma pedig megugrott 36,9-re. A melleim főleg reggel iszonyatos módon fájtak is, de napközben is érzem, csak nem olyan erősen, mint ébredésnél meg fekvésnél.
Szóval így néz ki most a görbém:
Ma is emelkedett a hőm, de még mindig előfordult néha piros pecsét wc papíron néha-néha.
Szerintem holnap reggel tesztelhetsz:)Nagyon szépen visszament a hőd.:) Ami szerintem nagyon jó:)
Nekem sajnos ma leesett és holnap tuti megjön, mert ugyan azok a tüneteim vannak ma ami mindig mensi előtt:( Már annyira "utálom" ezt a helyzetet és teljesen kivagyok borulva, ma már elgondolkoztam azon, hogy mennyire hiányzik ez a küszködés nekem már egy éve mást nem csinálok, csak reggel hőmérés - ovukor ovu teszt - mensi előtt 1 héttel csak az jár a fejembe, hogy megint egy sikertelen hónap - eddig egész jól kezeltem, de ma reggel óta csak sírok, hogy miért pont én.
Ne keseredj el, szerintem még nálad sincs veszve semmi, amíg nem jön meg!!
Engem az keserít el, hogy néha rózsaszín picit a wc-papír. :(
Én tudod mikor fogok egy picit reménykedni? Akkor, ha holnap se fog még megjönni a mensi és ha nem fog enyhülni ezzel együtt a mellfájdalom se! Na akkor egy picit elkezdek reménykedni, de még most nem reménykedem...inkább úgy fogalmaznék, hogy eléggé izgatott vagyok amiért így alakult a hőm, mert váratlanul ért ez az egész, most a legmagasabb, mikor meg kéne hogy jöjjön a mensi, én ezt furcsállom az egészben.
Mondjuk ebben igazat adok az egy hét valószínű, hogy kell.
Nekem sajnos most megjött. de te írd meg, hogy mikor lett pozitív mindenféleképpen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!