Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus második felében (mensi...

Ciklus második felében (mensi előtt kb 4 -5 nap) jó jel a cicifájás?

Figyelt kérdés
Vagy csak túlságosan figyelem magam??
2012. márc. 9. 17:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hát majd kiderül, de amúgy az is lehet, hogy rosszul mértem, mert a digitális hőmérő szinte azonnal csipogott és én tovább nem szoktam várni, csak csipogásig...holnap már okosabb leszek. :) De sejtem mi lesz...majd megírom mindenesetre.
2012. márc. 9. 18:46
 12/26 anonim ***** válasza:
Szia 11/11! Vissza ugrott a hőd?
2012. márc. 10. 07:47
 13/26 anonim ***** válasza:

Szia

Jócskán megugrott a hőm, én ezt nem értem, miért csinálja.

Mert ezzel egyhuzamban ma már volt piros pecsétem is...

Szóval megemelkedett hirtelen a hőm és ma volt már pecsétem is, úgyhogy most meg amiatt nem reménykedem már, hogy van ez a pecsét, hiába is ugrott meg a hőm. :(( Holnapra nem várnám amúgy, mindig pontosan szokott megjönni.

Szóval tegnap 36,5-re csökkent a hőm és ma pedig megugrott 36,9-re. A melleim főleg reggel iszonyatos módon fájtak is, de napközben is érzem, csak nem olyan erősen, mint ébredésnél meg fekvésnél.

Szóval így néz ki most a görbém:

[link]

2012. márc. 10. 11:47
 14/26 anonim ***** válasza:
Bízzunk benne, hogy ez a hő így marad, ha vérfolt van, de nem élénk piros akkor esélyes lehet.
2012. márc. 10. 13:39
 15/26 anonim ***** válasza:

Ma is emelkedett a hőm, de még mindig előfordult néha piros pecsét wc papíron néha-néha.

[link]

2012. márc. 11. 06:23
 16/26 anonim ***** válasza:
És a cicim még mindig erősen fáj, nem enyhült eddig a fájdalom, hanem ugyanolyan erősen fáj.
2012. márc. 11. 06:24
 17/26 anonim ***** válasza:

Szerintem holnap reggel tesztelhetsz:)Nagyon szépen visszament a hőd.:) Ami szerintem nagyon jó:)

Nekem sajnos ma leesett és holnap tuti megjön, mert ugyan azok a tüneteim vannak ma ami mindig mensi előtt:( Már annyira "utálom" ezt a helyzetet és teljesen kivagyok borulva, ma már elgondolkoztam azon, hogy mennyire hiányzik ez a küszködés nekem már egy éve mást nem csinálok, csak reggel hőmérés - ovukor ovu teszt - mensi előtt 1 héttel csak az jár a fejembe, hogy megint egy sikertelen hónap - eddig egész jól kezeltem, de ma reggel óta csak sírok, hogy miért pont én.

2012. márc. 11. 08:29
 18/26 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el, szerintem még nálad sincs veszve semmi, amíg nem jön meg!!

Engem az keserít el, hogy néha rózsaszín picit a wc-papír. :(

Én tudod mikor fogok egy picit reménykedni? Akkor, ha holnap se fog még megjönni a mensi és ha nem fog enyhülni ezzel együtt a mellfájdalom se! Na akkor egy picit elkezdek reménykedni, de még most nem reménykedem...inkább úgy fogalmaznék, hogy eléggé izgatott vagyok amiért így alakult a hőm, mert váratlanul ért ez az egész, most a legmagasabb, mikor meg kéne hogy jöjjön a mensi, én ezt furcsállom az egészben.

2012. márc. 11. 08:36
 19/26 anonim ***** válasza:
Jaj, a tesztet én nem akarom elsietni, én azt majd csak akkor csinálnék, ha mához 1 hétre sem jönne meg a mensi!
2012. márc. 11. 08:37
 20/26 anonim ***** válasza:

Mondjuk ebben igazat adok az egy hét valószínű, hogy kell.

Nekem sajnos most megjött. de te írd meg, hogy mikor lett pozitív mindenféleképpen:)

2012. márc. 11. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!