Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még mindig szar helyzetben...

Még mindig szar helyzetben vagyok, el vagyok szomorodva, nem tudom hogy mit higgyek?

Figyelt kérdés
Tegnap hasonló kérdést írtam mint most. De ma már ez a 5-6.nap hogy nem jött meg. Február 6-7.én volt meg utoljára és azóta semmi nem történt. Ugye bár pontosan használtam az utasításnak meg felelően a hüvelykúpot ami hormon mentes "azt hirdetik hogy hormon mentes és biztonságos 100%-ig nyújt biztonságot a nő nek". Azért választottam mert hormonmentes nem úgy mint a tabletta. De ma voltam dokinál és azt mondta hogy menjek vissza szerdán. Legalább el küldhetett volna ultrahangra vagy meg vizsgálhatott volna. Hát én már nem tudom hogy mit higgyek mert kicsit már el vagyok bizonytalanodva hogy mi a fene lehet már a mensimel. Mert már van egy 4 hónapos kisfiam és már volt legalább 3 mensim ami normálisan meg jött 28 naponként pontosan. Hát ma csináltattam a 4.tesztet és nagyon halvány alig észre nem vehető de olyan mintha látszana valami de olyan negatívnak tűnik. De igazság szerint nekem már most ez lenne a harmadik baba ha terhes lennék de sajnos az első babám elhalt bennem, utána jött másfél évre a kisfiam aki most 4 hónapos, és kb. ugyan így maradtak ki a napok de egyikkel sem volt igazán tünetem, talán egyszer hánytam, meg büdös volt a kávé, meg sokat kellet pisilni olyan mintha "előbb voltam WC" érzés .Talán annyit vettem észre hogy sűrűn pisilek és büdös a kávé a megszokottnál és a mai napon majdnem hánytam a kávé miatt. Szerintetek mi van velem?
2012. márc. 9. 11:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítség válaszát aranyosak vagytok hogy ilyen segítő készek vagytok :)
2012. márc. 9. 12:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Csinálj holnap,vagy vasárnap egy másik tesztet!Drukkolok,hogy úgy legyen,ahogy szeretnéd(ne legyen baba).
2012. márc. 9. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!