Még mindig szar helyzetben vagyok, el vagyok szomorodva, nem tudom hogy mit higgyek?
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem terhes vagy. A halvány csík is csík, meg hát a megszokott "tüneteid".
Várj holnapig, és tesztelj még egyszer.
Nem olyan meglepő ám, ami veled történt. Én már nem is hiszek olyan feliratnak, hogy 100%-ig biztos, mert olyan védekezés nincs, max. az önmegtartóztatás.
Én 3 hónapos baba mellett lettem terhes, és bizony bepánikoltam rendesen. De a legjobb dolog, ami történhetett velünk, a kis korkülönbség a gyerekek között. Imádtam azt az időszakot, amikor kicsik voltak. Nem volt sokkal nehezebb, mint egy gyerekkel, és rengeteg pozitívuma volt.
Szóval nyugi, tesztelj még egyet, aztán ha pozitív, szép lassan majd megbékélsz a gondolattal :-)
szerintem teljesen biztos,hogy terhes vagy.
Egy olcsó (400-500 forintos) teszt is kimutatja ennyi idő után.Tesztelj egyet,mert hiába kérdezel minket mi ezt a teszt helyett nem tudjuk megmondani!
Jobb,ha minél előbb kiderül,hogy babát vársz vagy sem!
Bocs,előző vagyok.Most olvastam végig újra a kérdésedet.
Akkor egyértelmű,mert a halvány pozi is terhességet jelent.
A dokid nyilván azért rendelt vissza mert jövő héten már többet fog látni és mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!