Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még mindig szar helyzetben...

Még mindig szar helyzetben vagyok, el vagyok szomorodva, nem tudom hogy mit higgyek?

Figyelt kérdés
Tegnap hasonló kérdést írtam mint most. De ma már ez a 5-6.nap hogy nem jött meg. Február 6-7.én volt meg utoljára és azóta semmi nem történt. Ugye bár pontosan használtam az utasításnak meg felelően a hüvelykúpot ami hormon mentes "azt hirdetik hogy hormon mentes és biztonságos 100%-ig nyújt biztonságot a nő nek". Azért választottam mert hormonmentes nem úgy mint a tabletta. De ma voltam dokinál és azt mondta hogy menjek vissza szerdán. Legalább el küldhetett volna ultrahangra vagy meg vizsgálhatott volna. Hát én már nem tudom hogy mit higgyek mert kicsit már el vagyok bizonytalanodva hogy mi a fene lehet már a mensimel. Mert már van egy 4 hónapos kisfiam és már volt legalább 3 mensim ami normálisan meg jött 28 naponként pontosan. Hát ma csináltattam a 4.tesztet és nagyon halvány alig észre nem vehető de olyan mintha látszana valami de olyan negatívnak tűnik. De igazság szerint nekem már most ez lenne a harmadik baba ha terhes lennék de sajnos az első babám elhalt bennem, utána jött másfél évre a kisfiam aki most 4 hónapos, és kb. ugyan így maradtak ki a napok de egyikkel sem volt igazán tünetem, talán egyszer hánytam, meg büdös volt a kávé, meg sokat kellet pisilni olyan mintha "előbb voltam WC" érzés .Talán annyit vettem észre hogy sűrűn pisilek és büdös a kávé a megszokottnál és a mai napon majdnem hánytam a kávé miatt. Szerintetek mi van velem?
2012. márc. 9. 11:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A teszt megmondja. Ha van ott valami akkor az pozitív. Ha nincs ott semmi akkor nem vagy terhes.
2012. márc. 9. 11:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mondhatta, hogy menj vissza szerdán,mert még nem látna semmit ultrahangon. Amúgy szeretnétek a babát?
2012. márc. 9. 11:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem terhes vagy. A halvány csík is csík, meg hát a megszokott "tüneteid".

Várj holnapig, és tesztelj még egyszer.

Nem olyan meglepő ám, ami veled történt. Én már nem is hiszek olyan feliratnak, hogy 100%-ig biztos, mert olyan védekezés nincs, max. az önmegtartóztatás.

Én 3 hónapos baba mellett lettem terhes, és bizony bepánikoltam rendesen. De a legjobb dolog, ami történhetett velünk, a kis korkülönbség a gyerekek között. Imádtam azt az időszakot, amikor kicsik voltak. Nem volt sokkal nehezebb, mint egy gyerekkel, és rengeteg pozitívuma volt.

Szóval nyugi, tesztelj még egyet, aztán ha pozitív, szép lassan majd megbékélsz a gondolattal :-)

2012. márc. 9. 11:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát én hüvelykúp mellett lettem terhes. :)
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát meg talán fájdogál a mellem.
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mert nagyon kétségbe vagyok esve avval kapcsolatban mert ha az vagyok akkor nem tudok hova lépni. Mert a kisfiam súlyos vérszegény havonta járunk kontrollra és ilyenkor vért szokót kapni és 3-4 napot bent kell maradni én bent szoktam vele maradni. Már volt egy elhalt terhességem és nem kívánkozók arra a lépésre sem jutni, mert alig bírtam fel dolgozni lelkileg és testileg. Meg ha meg is szülném nem szeretném senkinek sem oda adni örökbe.
2012. márc. 9. 11:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem babás vagy! És a hüvelykúppal kapcsolatban olvastam egy fórumot, ahol sokan terhesek lettek a használata mellett is...
2012. márc. 9. 11:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Talán még annyit veszek észre a tünetekből hogy nagyon enyhe mensiszerű görcsök jelentkeznek de nem folyamatos csak ilyen hébe hóba vannak azóta hogy már 1 hete nincs mensim.
2012. márc. 9. 11:40
 9/12 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen biztos,hogy terhes vagy.

Egy olcsó (400-500 forintos) teszt is kimutatja ennyi idő után.Tesztelj egyet,mert hiába kérdezel minket mi ezt a teszt helyett nem tudjuk megmondani!

Jobb,ha minél előbb kiderül,hogy babát vársz vagy sem!

2012. márc. 9. 12:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Bocs,előző vagyok.Most olvastam végig újra a kérdésedet.

Akkor egyértelmű,mert a halvány pozi is terhességet jelent.

A dokid nyilván azért rendelt vissza mert jövő héten már többet fog látni és mondani.

2012. márc. 9. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!