A hétvégén próbálkoztunk a babával, hisz vasárnap pé-m volt. Most néztem, nyitva van a méhszáj. Ilyen korán még ne aggódjak? Vagy annak a jele, hogy nem estem teherbe?
Ismerem, és azt hiszem értek is a különböző vizsgálatokhoz. Az ilyen típus önvizsgálat viszont, rendszerszemlélet nélkül sajnos csak annak a krónikus stressznek a kialakításában segít, amely a neuroendokrin rendszeren keresztül bőven gátolhatja a peteérést vagy a teherbeesést.
A kérdezőt nem megbántani akartam, pusztán azt akartam mondani, hogy felesleges otthon öndiagnosztikus céllal ilyen bizonytalan eredményt hozó vizsgálatokat végezni. A méhszáj, mint mondtam, nem megbízható bejóslója a peteérésnek, ahogy a különböző peteérés utáni nyákokból sem lehet a teherbeesés tényét megállapítani, hiszen az eredményeknek igen nagy a szórása, és egyikre sem lehet önmagában azt mondani, hogy ezt vagy azt jelenti.
Drukkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba, de azt hiszem, hogy a hőmérőzésen kívül otthon minden más beavatkozás túlzás, és ezt a legjobb szándékkal írom!
/És fertőzésveszélyes is, igen, pont úgy, ahogy az is, ha a párja nyúl be, de ugye az ember néha kockáztat, a jóért... :) A folyamatos méhszáj vizsgálat fertőzésveszélye egyébként inkább a méhszáj felsértésében áll./
7. válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!