Meddig szedtétek a magnéziumot? Vasárnap töltöm a 36 hetet, és még teljesen zárt a méhszáj. Attól tartok nehogy túlhordjam.
A 36. héten hagytam abba a magnézium szedését. Az nem jelent semmit, hogy még teljesen zárt a méhszáj. Nekem is zárt volt. A 38. héten 3100 volt az értékem, és rá egy héttel, a 39 hetet betöltve szültem meg. Elfolyt a magzatvizem, és mikor felvettek a szülészetre még mindig csak egy ujjnyira volt nyitva a belső méhszáj. Persze ezek után kaptam oxitocint, hogy táguljak. Szóval egy szó, mint száz, tágulás nélkül is beindulhat a szülés.
3hónapos baba anyukája
36.hétig szedtem a magnéziumot, aztán a málnalevél teát ittam. Örülj neki, hogy zárt a méhszájad, ennek így kell lennie! Majd kinyílik az, még ráér :)
Én kontaktlencse nélkül szültem, mert nem tudtam, hogy meddig fog elhúzódni, és kényelmesebb is volt így, mint esetleg félrecsúszott volna, vagy ilyesmi. Nálam volt a szemüveg, amikor "kipottyant" a lányom, gyorsan felvettem, hogy lássam is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!