Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elképzelhető hogy terhes vagyok?

Elképzelhető hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Nyílván elképzelhető, de azért részletezném...

A barátommal napra pontosan két menstruációm között voltunk együtt. Tegnap kellett volna megjönnie, azt hittem így is volt, de reggel láttam, hogy mégsem...most barnás, pecsételő vérzésem van, de nagyon enyhe, éppen csak látszik...valahol olvastam, hogy ez a vetélés jele lehet...nem tudom ugyan hogy ilyen kevés idő alatt lehetséges-e ez, nagyon meg vagyok ijedve...

Most jöhetnek a válaszok, hogy ha ennyire félek, miért nem védekeztünk, hozzáteszem, teljesen jogosan, de kérlek segítsetek...

Köszönöm!

2012. márc. 8. 15:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
86%

Nem baj, ha ez a véleményetek. De mivel semmit nem tudunk a kérdezőről, azt hiszem, ez alapján a semmi alapján nem ítélkezhetünk.

Van "szerencsém" abortuszon átesett nőkkel találkozni a klinikai gyakorlatban - súlyos pszichés teher ez, komoly mentális következményekkel, nem szükséges mellé mindenféle bölcs életelveket hangoztatni. Az abortusz nem jó, de ilyenkor mit lehet tenni? Sem az anyagi terheit nem tudjátok átvállalni, amely egy gyermekkel jár (HA van, mert ne felejtsük el, hogy ma kellett volna menstruálnia, vérezget is, és sehol egy pozitív teszt), sem nem fogtok mellette állni a mindennapos gondok között. És ha nem tudsz segíteni - akkor legalább ne árts, még szavakkal, névtelenül sem. Mindenkinek van olyan, ami félrecsúszott az életében. Gondoljatok ilyenkor arra a pillanatra.

2012. márc. 8. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!