Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elképzelhető hogy terhes vagyok?

Elképzelhető hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Nyílván elképzelhető, de azért részletezném...

A barátommal napra pontosan két menstruációm között voltunk együtt. Tegnap kellett volna megjönnie, azt hittem így is volt, de reggel láttam, hogy mégsem...most barnás, pecsételő vérzésem van, de nagyon enyhe, éppen csak látszik...valahol olvastam, hogy ez a vetélés jele lehet...nem tudom ugyan hogy ilyen kevés idő alatt lehetséges-e ez, nagyon meg vagyok ijedve...

Most jöhetnek a válaszok, hogy ha ennyire félek, miért nem védekeztünk, hozzáteszem, teljesen jogosan, de kérlek segítsetek...

Köszönöm!

2012. márc. 8. 15:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, inkább a beágyazódás jele lehet, sokszor jelentkezik terhességben pecsételés. Ilyenkor effektíve vetélésről még nem nagyon beszélünk, hiszen még épp, hogy beágyazódott. Tesztelj mindenképp!
2012. márc. 8. 15:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy tesztet és kiderül. Amúgy megtartanátok?
2012. márc. 8. 15:45
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

Hát, ha védekezés nélkül szeretkeztetek, pont két mensi között félidőben, akkor nincs min csodálkozni. Mindenképp menj el orvoshoz, mert ha ez nem mensi, vagy vérzel, de nem úgy mint szoktál, akkor lehet vetélés kezdete, és mindenképp orvosi konzultációt igényel a dolog, akkor is, ha megtartjátok a babát, akkor is, ha nem.

És bár kérted, nincs az a pénz amiért kihagynám, mert tökéletes példája ez a kérdés a mai átlag fiatalnak, akik dugnak agyba-főbe, és nem fogják fel, hogy egy másik ember életével játszanak, ezért Neked és mindenkinek, aki azért jön ide, hogy névtelenül támogatást várjon a baromságaira:

HA NEM AKARSZ GYEREKET, MI A FÉSZKES FENÉÉRT NEM LEHET GUMIT HÚZNI A FARKÁRA?

2012. márc. 8. 15:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Annyira szomorú vagyok, én szívesen megtartanám, de nem tudunk neki olyan tökéletes életet biztosítani, amilyet minden pici érdemelne...Jelen helyzetben butaság és felelőtlenség lenne megtartani...sajnos...
2012. márc. 8. 15:56
 5/11 anonim ***** válasza:
52%

Jelen helyzetben butaság és felelőtlenség lenne megtartani...sajnos...

Jelen helyzetben butaság és felelőtlenség volt szexelni! Sajnos.

2012. márc. 8. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Buták vagytok! Még ha gumi nem is, de kihúzhatta volna a farkát mielőtt elmegy...

Én immáron 8. éve így védekezem, megszakítással, sosem lett semmi baj, sőt mikor terveztük a lányomat, akkor is kellett 3 hónap mire sikerült.

Ha nem akartok gyereket legalább ennyit tegyetek meg légyszíves. Csak a picit sajnálom :(

2012. márc. 8. 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező nem azt kérdezte, hogy mi a véleményetek arról, hogy nem védekeztek, elitélitek-e vagy sem.

Gonoszak vagytok mind!

Miért nem lehet csak a kérdésre válaszolni???

Belehaltok, ha nem nyílváníthajátok ki a véleményeteket, amivel még belerúgtok az amúgy is földön fekvő emberbe?

Szánalmas. Remélem mindenki kap az élettől egy rúgást cserébe minden rúgásért, amit másokon ejtett.

2012. márc. 8. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó, szívemből szóltál... :/
2012. márc. 8. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

Ó, igen, mert titkolta előle az élet, hogy ha nem védekezik, ilyen helyzetbe kerülhet, és most mit mondjak neki? Elképzelhető. Ahogy ő is mondta, "nyilván elképzelhető", mivel nem védekezett.

Ez után a költő kérdés után nincs mit mondani. Csak a saját véleményt. Ha mindenki a kérdésre válaszolna, annyit látna: Igen. Igen. Elképzelhető. Igen.

Nem értek egyet azzal, hogy az emberi butaság láttán ne szólaljunk fel. Belerúgok a földön fekvő emberbe? Nézőpont kérdése minden. Talán igen, de a babát ki védi meg? A kérdező életet kockáztat? Igen. A kisbabát ki védi, amikor annyit mondasz a kérdező lelki világát óvva, hogy:"Igen, elképzelhető" ????

2012. márc. 8. 16:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Én abszolút az abortusz ellen vagyok.(Tudom nem ez volt a kérdés)De ha valaki nem szeretne babát akkor védekezzen akárhogy is.Vagy ne szexeljen.:)

Én a csak olyan esetben engedélyezném az abortuszt ha valaki erőszak áldozata lett és így esett teherbe,vagy beteg a magzat.Viszont államilag csökkenteni kellene a fogamzásgátló dolgok árát.Valakinek nem lehet babája más pedig eldobja...bocsánat de ez a véleményem.

2012. márc. 8. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!