Norcy21 kérdése:
Elképzelhető h terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A párommal együtt voltunk a megfelelő időben védekezés nélkül.4napja késik a menstruációm.Utána olvastam a terhesség tüneteinek,de én ezekből csak annyit tapasztalok magamon,h sokszor érzem magam álmosnak,fáradtnak,a melleim érzékenyek,és néha beszurkál a hasam.Régóta próbálkozunk,és eddig nem sikerült összehozni a babát.Félek h csak beképzelem magamnak a tüneteket. :(2011. jún. 23. 14:29
1/8 anonim válasza:
Ha már négy napja késik, miért nem tesztelsz?
A tünetek mindent jelenthetnek, ami tuti az a teszt...
2/8 anonim válasza:
Elképzelhető,ha van otthon teszted,csinálj egyet és írd meg az eredményt!
3/8 anonim válasza:
Nekem például semmilyen tünetem nem volt, amikor terhes lettem. Pár nap múlva csinálj egy tesztet, abból azonnal kiderül (nekem már az elmaradt menszi napján pozitív lett).
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. jún. 23. 19:39
5/8 anonim válasza:
Szerintem is csinálj egy tesztet és nagyon drukkolok,hogy baba legyen a dologban..!
6/8 anonim válasza:
Sziasztok
Legalább várj 1 hetet és ha nem jön meg akkor menj inkább dokihoz lehet hogy még nem tudja kitapintani még de az ultrahang kimutatja. Ez a legjobb megoldás. Nem mindig megbízhatóak a ezek a tesztek .
Vártam 1 hetet a vérzéssel na mondom el megyek nempróbálkozók semmi féle tesztel az orvos úgy is meg mondja ha az vagyok. Megvizsgált és ő azt mondja hogy nem érzi de biztos ami biztos elküldött ultrahangra és kiderült hogy terhes vagyok.
Most töltöm a 18+4 hetet
7/8 Picsusz válasza:
Egy pár nap múlva ismételd meg a tesztet,hátha...nekem is késik,de ma még negatív volt a teszt.Míg nem jön meg,van remény.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok,de sajna nem lett baba... :( Talán a következő próbálkozásnál... :)
2011. jún. 26. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!