Megnéznétek az ovutesztem, mint jósteszt használtam! Elképzelhető, hogy terhes vagyok?
Április 13-án volt az utolsó menszim, a p. é. -környékén 2 naponta együtt voltunk a párommal. Május 10-re nem várom! Az első jóstesztet 6-án a másodikat 7-én csináltam!A következőket tapasztalom:gyakori fáradság,testhőmérsékletem 37-37,2 között mozog, hasszúrka, két óránként wc-re járkálok ami nálam szokatlan, mert máskor napi 3-4 alkalom volt. Rengeteget alszom tegnap du 3-tól este fél 8-ig,majd 10-től reggel hétig.Éjszakánként 2-3-szor megyek pisilni.Ezért csináltam ovutesztet.Máskor menszesz előtt 5 nappal már fáj a mellem, most meg szinte semmi,egy ici picit csak hónalj alatt.
Szia!
A második teszten valóban erősebb a csík. Ez jó jel. Készenlétbe helyeznék a helyedben egy terhestesztet hétfőre. Reméljük aznap is magas hővel ébredsz.
Csinálj egy terhességi tesztet, vagy ha még nem mersz, akkor egy-két napig ovutesztelj, hátha a terhességi még nem mutatja ki, az ovun viszont láthatod a folyamatos vonalerősödést, ha tényleg sikerült a babát összehoznotok. Drukkolok!
(Szerintem elég gyanús :)
Majd írd meg az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!