Elképzelhető, hogy terhes vagyok? (:
Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban a mensim a következő napokon jött meg: ápr. 29, máj. 25, jun. 23. Szerintetek mire várjam ebben a hónapban? Barátommal 19-én együtt voltunk védekezés nélkül, és bennem ment el. Utána pár nappal később elkezdtek fájni illetve nagyon érzékenyek lettek a melleim. Sokat szédülök és sokszor pisilnem kell. Már kb. 4 éve szinte minden nap busszal járok, de múlt hét óta rosszul vagyok a buszozás gondolatától is és állandóan gyümölcsöt ennék. Szerintetek lehetek terhes? Ha van rá esély, mikor csináljak tesztet? Köszi előre is. :)2011. júl. 26. 16:23
1/10 anonim válasza:
Túl korai lenne még bármiféle tünet. Ezeket sajnos csak bebeszéled magadnak :(
2/10 anonim válasza:
Ja igen, de ettől még azért lehetsz terhes! Csak tünetek még nem lehetnek!
(első)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) bár nagyon reménykedek még. :) sajnos így nem tudom hogy mikor kéne megjönnie, mert össze-vissza van az utóbbi időben. :S
2011. júl. 26. 16:28
4/10 anonim válasza:
Hát lehetséges, sőt valószínű!Tesztelj!Elvileg úgy számoltam július 20. körül kellett volna megjönnie!Drukkolok!
5/10 anonim válasza:
Még mindig első vagyok:
Nekem sem napra pontos ciklusaim vannak, 26-32 nap között mozognak, szóval most én is csak várok, de még tesztelni nem merek. Majd szombaton :)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nagyon remélem h sikerül. Valamelyik nap veszek tesztet és majd megírom az eredményt. :)
2011. júl. 26. 16:33
7/10 sumergo válasza:
Már meg kellett volna jönnie, és ez azért nem olyan össze-vissza, bár ebből csak egy 26 és egy 29 napos ciklust lehet számolni, mert ugye most meg nem jött meg. Persze az is lehet, h most hosszabb lesz ez a ciklus, de már a 35. napon tartasz! Szerintem tesztelj. Előbb nem voltatok együtt, csak 19-én?
8/10 A kérdező kommentje:
de előbb is voltunk. de akkor megszakítással "védekeztünk". tudom hogy az nem védekezés.
2011. júl. 27. 17:30
10/10 A kérdező kommentje:
teszteltem. pozitív. :)
2011. aug. 6. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!