Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet méhenkívüli terhesség...

Ez lehet méhenkívüli terhesség esetleg? Vagy egy szövetdarab ami endometriosis?

Figyelt kérdés

Kérdezgette a doki h tuti nem lehetek-e terhes.Sajnos a menszeszem 80napra jön meg.Elkezdett kivizsgálni már.Azt mondta,hogy endometriosos gyanus vagyok.Felmerült bennem,hogy ez lehet e embrio is esetleg?

Ezt írta az ultrahang papíromra:

Jobb oldalon a rectovaginalis szögletben nem érzékeny cseresznyényi terime tapíntható.

2012. márc. 8. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
HA méhen kívül lennél terhes már a műtében lennél és nyiszálnának széjjel. Ugyanis a fejlődő embrio szétszakítana belülről és elvéreznél...ezt meg uyge egy orvos sem hagyná.
2012. márc. 8. 10:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem lehet méhen kívüli, rectovaginális szögletben tapintható bármi semmiképpen nem utal erre.
2012. márc. 8. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
(És az endometriosis sem ilyen, ez egy fizikális vizsgálat eredménye, nem az uh kép alapján írta.)
2012. márc. 8. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Még egy dolog: nem küldött ezzel tovább? Mármint szerintem megérne egy vizsgálatot, hogy mi is az. (Azt kihagytam, hogy ez azt jelenti, hogy hüvelyed és a végbeled között van cseresznye méretű terime (hogy így fogalmazzak: orvosi nyelven így mondják a valamit, amit nem tudnak másképp). Valószínűleg semmi komoly, de én megnézetném.
2012. márc. 8. 11:18
 5/10 A kérdező kommentje:
uh-ra pénteken megyek.hát nem tudom akkor mi lehet az a cseresznye nagyságú valami.
2012. márc. 8. 11:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Szóval ma van meg a vese vérképem,pénteken ultrahang és ösztrogén kontroll vérvétel,mert az lett magas.És az eredménnyel megyek vissza.Azt mondta,hogy meg akar mutatni mégegy orvosnak.Kezdek aggódni,hogy mi lehet a baj.Mert baj az van,hogy nincs peteérésem és kitolodtak a ciklusaim.Kb egy éve próbálkozunk a babával.Több mint egy éve nem szedem a bogyót sem.
2012. márc. 8. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Kifejezetten ez a mondat vsz semmi különösebbet nem jelent, a baba szempontjából legalább is semmiképpen. :) De a rendszertelen ciklusokat mindenképp ki kell vizsgálni, ehhez jó úton haladsz.

Sok sikert a babához is, és jó egészséget kívánok Neked!

2012. márc. 8. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Rectovaginalis sipolynak a rectum és a hüvely között kialakuló olyan járatot nevezünk, mely a bélgázok, illetve salakanyagok akaratlan távozását okozza a hüvelyből. A rectovaginalis fistula a nőgyógyászati diszciplina egyik legkellemetlenebb kórállapota. A széklet állandó akaratlan távozása a hüvelyből, nagyban rontja a személyes higiéné érzését, valamint a betegséggel járó különleges viselkedési módok, rendszabályok kialakítása megnehezíti a mindennapi zavartalan életvitelt. Sok esetben a kórkép a beteg szociális kapcsolatainak megszűnéséhez vezet. Éppen a fentiek miatt a rectovaginalis sipoly rendkívül sok szevedést okoz mind a betegnek, mind pedig közvetlen környezetének. Tekintettel arra, hogy a fistulák többsége orvosi beavatkozások kapcsán alakul ki, körültekintő és szakszerű ellátás mellett incidenciájuk nagyban csökkenthető.
2012. márc. 8. 13:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, a rectovaginális sipoly klinikai képe nem ez, ez egy cseresznye méretű "göb", rectovaginális szögletben, azaz a végbél és a hüvely között.
2012. márc. 8. 13:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi,h írtok.Egy kicsit el vagyok kenődve.Az egyik vérvételem megvan.Van egy jópár csillagozásom.Pl magas a vasam.Meg azt hiszem a májnál lett valami magas.Meg a Ferritin is nagyon magas.Azt hiszem az az amikor gyulladás van a szervezetemben.:(
2012. márc. 8. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!