Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késő 35 évesen gyermeket...

Késő 35 évesen gyermeket vállalni?

Figyelt kérdés

Már van egy gyermekünk, ő 9 éves.

Úgy érezzük ez nekünk abszolút belefér az életünkbe, sőt most jött el az ideje!!!

A válaszokat köszönöm szépen.

2012. márc. 7. 17:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

10 éves volt a lányom,én meg 35 amikor megszületett a kisfiam.

A lányom imádja és babázik vele.Főleg h neked is van egy nagyobbacska lányod vágjatok bele,mert megéri.Sok boldogság jár vele.

2012. márc. 8. 04:49
 22/26 anonim ***** válasza:

18-as!

A háborgó válaszoló vagyok!:)

Onnan hogy jobb oldalt lenti sávban kiírja...

"A válasz 45%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad."

Vagy:

"A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad."

Ugye mindenki a regisztráció során 100%-ról indul,aztán ha sokszor van ellenvéleményed és le mered írni esetleg normális keretek közt,akkor szépen pontoz lefelé a sok "okos"!

Bocsánat a nem ide illő válaszért!!

Szép napot mindenkinek!

2012. márc. 8. 06:30
 23/26 anonim ***** válasza:
18-as vagyok, köszönöm!
2012. márc. 8. 07:34
 24/26 anonim ***** válasza:
Hát nagyon remélem, hogy nem késő, mert én 37 éves vagyok és még nincs babám. Három éve próbálkozunk sikertelenül. Neked minden jót!
2012. márc. 8. 08:47
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves utolsó válaszoló! Sajnálom hogy így alakult a helyzeted, remélem mihamarabb beköszönt nálatok a gólya!

2012. márc. 8. 09:38
 26/26 anonim válasza:
34 évesen szültem a harmadik gyermekemet és simán vállalnék még! a legnagyobb 13 éves, a középső 7. Nem érzem öregnek magam! Sőt! A gyermek megfiatalít!! Szóval hajrá!!! :)))))
2012. jún. 7. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!