Lehet így gyermeket vállalni?
Figyelt kérdés
Együtt élek párommal, néhány hónapja összeköltöztünk a szülei házában (külön bejáratú házrész, nem vagyunk teljesen közösen a szülőkkel). Úgy határoztunk, hogy babát szeretnénk vállalni, azonban van egy dolog, amire nem tudom a választ. Falun lakunk, régimódi közösség és régimódi házak. Egyenlőre sajnos nincsen zuhanyzó, így minden reggel és este a gáztűzhelyen melegítünk vizet, majd egy nagyobb lavórban fürdünk meg. Elvileg néhány hónap (maximum egy év), és lesz annyi pénz, hogy egy zuhanyzóhelységet építsünk a házhoz. A kérdés az, hogy ha teherbe esek, a védőnő mit szól ahhoz, hogy nincs zuhanyzó? Nem lehet ebből gondom? Eddig pesti voltam, volt kád, fürdőszoba, így nem vagyok tisztában az ilyen dolgokkal.2010. ápr. 6. 10:56
1/9 anonim válasza:
a védőnőnek semmi köze hozzá.
ha neked így megfelel miért ne.
2/9 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz. Elmondjátok neki a terveket és ennyi. Mikor én terhes voltam kb. félidőben jött ki és alig bírt bejönni az építkezési törmeléktől a védőnő. Gondolj bele, ahol tényleg rosszak a körülmények ott tesznek valami a hatóságok? Ez tényleg csak formalitás.
3/9 anonim válasza:
Mit szólna? Ez van, és kész. Megoldod a tisztálkodást, ez a lényeg! És nem hiszem, hogy bejárja majd a lakás minden egyes zugát, hogy kinyomozza, van-e fürdőszoba...
4/9 anonim válasza:
(3. vagyok)
Hozzánk is csak májusban jött ki a védőnő, június közepén szültem. Addig én jártam a tanácsadóba.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam! :)
2010. ápr. 6. 11:14
6/9 anonim válasza:
első vagyok. nagyanyáink korában sem volt fürdőszoba. na és ha mégse tetszene neki, add meg a bankszámlaszámodat, hogy a fürdőszobához hiányzó pénzt oda utalja :D
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D Szerintetek mennyibe kerül az engedély ahhoz, hogy megtoldjuk a házat egy fürdőszoba-helységgel?
2010. ápr. 6. 12:23
8/9 anonim válasza:
Igaziból mgterveztetni kerül sokba. Az engedélyezés a helyi szabályozástól függ.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. ápr. 6. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!