Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát? De miből? 40. 000...

Babát? De miből? 40. 000 Ft-os fűtésszámla, hiteltörlesztés.

Figyelt kérdés
max 2 év múlv szeretnénk babát, de nem tudom miből engedhetnénk meg magunkank:( a fizetésünk arra elég, hogy hónapról-hónapra megéljünk. Lakásunk ugyan van, de felesben a testvéremmel. Ha mindketten úgy döntenénk, hogy külön élnénk, akkor hitelt kéne felvenni...de még azt sem tudom miből törlesztenénk azt...így hogyan vállaljunk be egy gyereket párommal?? Szeretnénk annak a babónak mindent megadni.........
2008. ápr. 11. 06:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekünk van egy kertes házunk meg és most ujjitjuk a házat. de nem hitelre vettük és nem is veszünk fel rá. van egy 2 miilás autonk aminek még van 2 éva tölresztőjéből. ujitsuk a háunkat saját erőből. De nehéz mert én nemdolgozom mcsak a férjem. ő 75000ft keres. És mi is probálkozunk a babával,mert mi van ha nemjön rögtön csak később.Meg ha arra vársz hogy anyagilag a csucson legyél akkor várhatsz még vagy 40 évet.Lehet hogy pár év mulva még roszabul megy a sorsototk mint most.Szerintem ne várj minek .éhenhalni meg ugysem fogtok.
2008. ápr. 11. 19:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Akkor babára fel:)))))) Köszi!!
2008. ápr. 11. 19:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sosem lesz minden tökéletes, ahhoz egy lottó ötös kéne! Nekünk már jön a baba, 11 hetes vagyok, van saját lakásunk, de hitelre, van személyi hitelünk, a fűtésszámlánk nekünk is 20-30 e és a többiről még nem is beszéltem. De ha arra vársz, hogy minden szuper legyen anyagilag, sosem lesz gyereked. Nem tudom, hány éves vagy, ez ettől is függ, mi 30 évesek vagyunk a párommal, szóval a korban is benne vagyunk. Ha még fiatal vagy, legalább egy saját lakást próbáljatok meg bevállalni, hogy ne kelljen felesben a tertvéreddel lakni. Vagy próbáljatok meg spórolni kicsit ha tudtok, hogy legyen önerőtök. Nem könnyű, de valamit valamiért!
2008. ápr. 12. 07:16
 14/14 anonim ***** válasza:
en mindig azt mondom,hogy valahogy mi is folnottunk es sokszor nelkuloztunk, de rengeteg szeretetet es torodest kaptunk. es szerencsre egeszsegesek is vagyunk! az anyukamat a nagymamam konyorogte vissza a korhazbol, hogy ne vetessen el. igy lettem en! nagyon halas vagyok az egesz csaladomnak. a penz nem minden! drukkolok nektek!
2008. nov. 8. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!