Tudnátok olyan görbét mutatni, ahol nem egy időbe mértétek a hőt, és ezért nem volt jó a görbe? És utána egy időbe, és már volt?
Nem teljesen értem, hiszen egy adott ciklus nem ismétlődik meg kétszer, és vagy időben mérjük, vagy nem.
Egyébként hogy próbáljak kicsit válaszolni is. Kisebb eltérések beleférhetnek, a lényeg általában az, hogy az ovuláció körüli időben ne legyen eltérés, mert egy később mért adat, téves emelkedést mutathat, így az ovuláció időpontjának meghatározása elcsúszhat.
Nekem személy szerint fél óra eltérés, sőt sokszor még egy óra sem okoz problémát. Én úgy szoktam csinálni, hogy kitűzök egy adott időpontot, mondjuk 7 óra, ami a legkésőbbi ébredési időpontom általában, és ha ennél korábban kelek, akkor korábban mérek. Egy korábbi időpont nem kavar be, hiszen az nem okoz "téves emelkedést", maximum fél-egy tized fokkal alacsonyabb lesz a hő aznap.
De ez még mindig nem old meg semmit. Lehet, hogy a cikk-cakkos hónapban nem volt peteérés.
Minden termékeny nőnek van évente egy-két ilyen ciklusa.
5/5. feltennéd a görbéd? Én azokat a válaszokat kaptama görbémre,hogy ciszta,pcos. stb... beparáztam. ezért kérnék fura de sikeres görbéket. Itt az enyém:
4 vagyok
20 és 21 nap között szépen megvolt az ovuláció.
(Sajnos együttlétet nem nagyon ütemeztetek a környékre, bár a 18-i együttlétből még így is összejöhet, de én nem csodálkoznék azon, ha nem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!