Ha 13. -án volt pé-m, akkor egy 25-ös tesztnek kellett volna már ma reggel mutatni a babót!?
Ha ma kellett volna megjönnie, és reggeli elsőből csináltad a tesztet, talán, de nem törvényszerű. Ha 3 nap múlva nem jelentkezik a menzesz, csinálj egy újat, és mindenképpen reggeli elsőből.
Ekkor nekem még korai volt.
háát nagyon remélem,hogy korán csináltam..
szerinted ha vasárnap reggel megismétlem, az már jókor lesz??
most vagyok a 28. ciklusnapomon..általában inkább olyan 26-27 naposak..de mostanság többször is előfordult, hogy 30 napig kitolódott..nem tudom mi volt az oka..és most szombaton lesz a 30.nap..gondoltam akkor azt még meg kellene várnom..és ha nem jön meg szombaton se..akkor vasárnap csinálom a tesztet..az már csak megbízható eredményt ad!?
csak 25-ös tesztem van otthon sajna..
huh..most megnyugodtam..pont X-Epillel teszteltem..:-))))))))
hogyhogy nem egyforma...??? bakker..
nekem is volt egy korai vetélésem, és ezért lenne jó mielőbb megtudni, hogy van-e baba, hogy mehessek nőgyogyihoz utrogestant felíratni..akkor lehet veszek holnap vmi más féle tesztet..ezt az X-epilt meg elfelejtem a csudába!
köszi
de jóó neked..én attól félek majd most is úgy kell kikönyörögni..az első vetélésem se biztos hogy megtörtént volna , ha írt volna fel valaki..10 napig mentem az ügyeletre..le se szartak..sajnos :-((
úgyhogy ezúttal nem fogom hagyni magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!