A teszt ki fogja már mutatni?
Figyelt kérdés
3.-ára vártam, volt egy nagyon kicsi vérzés. most már ki mutatná a teszt napközbe is?vagy este is?2011. szept. 15. 21:38
1/11 anonim válasza:
Szerintem egy érzékenyebb teszt már kimutatná.De inkább kora reggel tesztelj!
2/11 anonim válasza:
Én már régen teszteltem volna(igaz,nekem nagyon szabályos ciklusaim vannak,és mindkét gyereknél a kimaradó mensi utáni 2.napon erős pozi tesztem volt,és semmi vérzés.)TESZTELJ!
3/11 anonim válasza:
Nekem a kimaradt mensi elso napjanak estejen hamarabb megjelent a masodik csik, mint a kontrolcsik.
4/11 Manka68 válasza:
13 nap késésnél már mindegyik teszt bármelyik napszakban kimutatná, ha babás vagy. Miért nem teszteltél eddig? Ha rendes időben fogant (nemvárt előtt 14 nappal), akkor már 6b hetes vagy, és ultrahangon is látszik, szívhanggal együtt!
Majd írd meg, mi lett az eredmény!
5/11 A kérdező kommentje:
Ma fogok tesztelni :D eddig azért nem,mert végülis véreztem, csak keveset! félek, hogy megint csalódok :S Voltak fura jeleim, nem birtam most a napokba enni, mert rosszul voltam! de nem fáj a mellem! remélem azért az vagyok :D
2011. szept. 16. 15:11
7/11 A kérdező kommentje:
tegnap este olyan 7 köül teszteltem és nem pozitív volt a jel ha nem egy T betű! párom már nagyon örült! most reggel csináltam és negatív lett :S most akkor mi van??
2011. szept. 17. 18:30
8/11 Manka68 válasza:
T betű???
Milyen teszted volt neked?
9/11 anonim válasza:
En is ezen gondolkodtam, hogy milyen teszt mutat T betut.
En a helyedben csinalnek megegyet.
10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem azért érthetően írtam :D poyitívat kellett volna jelezni + így, de a teszt amit csináltam az nem jelent meg teljes plusz jel ként. erre értem, hogy T betű, nem ilyen volt az alakja :D
2011. szept. 21. 05:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!