Fiú, lány? Meg van a tuti módszer? Számoljatok Ti is!
Az a kérdés betöltötte-e a férjed a 28-at a fogantatás pillanatában...
Annak a hozzászólónak aki a genetikusokat említi üzenem:
voltam ott is...na azok is csak találgatnak és igazából ugyanolyan a találati arányuk mint bármilyen mondjuk kínai módszernek-sajnos. Tehát ők csak ne fogják erre a fejüket...amúgy itt van még egy ami egész jó találati aránnyal bír:-) [link]
Ami biztos Amerika vagy Belgium ahol egy délelőtti procedúra szétválogatják és a kívánt neműt odairányozzák:-) Bekemék, Ben Affleck, Hajdú Péterék és sorolhatnám...mind biztosra ment...
Szia!
És mi van olyankor, amikor vegyespáros ikerbabák születnek?
Sajnos nincs tuti módszer a baba nemének befolyásolására.
A genetikusokat emlegető vagyok. :)
Tudod, minden ilyen találgatásnál a valószínűség a helyes találatra 50%. Így aztán borzasztó könnyű betalálni, majd tuti módszerként eladni ezt. A különbség a genetikusok és a kuruzslók között, hogy hozzáteszik: egyik-másik módszer valószínűsíti a fiú/lány gyermek fogantatását. De nincsen biztos módszer.
Mivel az számít csak és kizárólag, hogy apuka mit tesz a már meglévő mindenképpen "x" mellé, ezért ebben a módszerben nem értem, hogyan lehet befolyásoló tényező az anyuka kora?????
Na számolok,.... apuka van közelebb, és lányunk van. Erről ennyit. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!