Szúró fájdalom. Mitől lehet ez?
8 napja kellett volna megjönnie a mensimnek, de még semmi.
Többször éreztem úgy, hogy meg fog jönni (bár nem olyan intenzíven,mint szoktam), de aztán semmi. Menstruáció előtt mindig van folyásom, most semmi, viszont napok óta szúró fájdalmat érzek a bal petefészkemben. Előfordult már, hogy késett, de ez a szúrkáló érzés nagyon új nekem.
Mit gondoltok? Segítsetek légyszi!
Csinálnék egy tesztet reggeli elsőből.
Nekem akkor nem volt fehérfolyásom, amikor terhes lettem. Aztán persze visszajött bőven, de az elején szinte száraz voltam. A szúró fájdalom és a mindjárt megjön érzés is stimmel, ill. a menstruáció kimaradása.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azóta sem jött még meg, holnap reggel csinálok egy tesztet, 11. nap lesz. Ma már annyira feszített az alhasam,hogy néha le kellett ülnöm (olyan mint ha izomlázam lenne), a petefészkemnél a szurkálás megszűnt.
De azért most eléggé megijedtem...félek,hogy tényleg ciszta vagy van valami bajom... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!