Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha volt igazolt LH-csúcs,...

Ha volt igazolt LH-csúcs, ovulációs fájdalom, és tojásfehérjés nyálka, akkor biztos volt ovulációm? Még szoptatok, ezért kételkedem egy kicsit, de jó lenne.

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha hőmérőzöl, akkor lehet biztosra megállapítani, hogy megvolt ovuláció.
2012. febr. 21. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos, az csak annak a jele, hogy készülődik a szervezet, de nem biztosíték arra, hogy meg is történik. Ha a hő is mutatja, akkor már igen. Viszont amiatt, hogy szoptatsz ne kételkedj, sokan estek már teherbe úgy.
2012. febr. 21. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel már van babád, így egészséges vagy tehát számodra a hőmérőzés és az LH teszt megbízható.

Én nem vagyok az (nem jók a hormonok), így nálam ezek nem sokat érnek. Szép volt a görbém, pozitív volt az LH teszt, mégsem sikerült hónapokig, mire eljutottam dokihoz.

Sok sikert! :)

2012. febr. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!