Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hőmérőzést elmagyarázná valaki?

A hőmérőzést elmagyarázná valaki?

Figyelt kérdés

Itt mindenki írja hogy egy időben kell kérni,aztán hogy ébredés után,mozdulatlanul!

Na de ha én nem egy időben kelek?

Tegyük fel,kelek egyik nap 8kor a másik nap meg 6kor,tehát kénytelen vagyok 6kor mérni,de ugyan úgy meg van a 8 órás alvásom,akkor szerintem ugyan olyan érvényes a mérésem hiába nem egy időben van!Azért meg biztos nem kelek 5kor hogy egy időben mérjek!

Ki hogy mér?

2012. febr. 29. 08:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én mindig akkor mérem, mikor felébredek. Ez hétközben 5.45-kor van, hétvégén kb. 8 körül. És azért így, mert többször volt olyan, hogy hétvégén direkt felkeltem 5.45-kor, megmértem, visszaaludtam, majd megmértem ugyanakkor, mikor újra felébredtem. És tök ugyanaz volt az érték. Úgyhogy én emiatt nem kelek fel hétvégén sem.
2012. febr. 29. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!