A hőmérőzést elmagyarázná valaki?
Itt mindenki írja hogy egy időben kell kérni,aztán hogy ébredés után,mozdulatlanul!
Na de ha én nem egy időben kelek?
Tegyük fel,kelek egyik nap 8kor a másik nap meg 6kor,tehát kénytelen vagyok 6kor mérni,de ugyan úgy meg van a 8 órás alvásom,akkor szerintem ugyan olyan érvényes a mérésem hiába nem egy időben van!Azért meg biztos nem kelek 5kor hogy egy időben mérjek!
Ki hogy mér?
Na hát igen,ez szerintem is így működőképes hogy felkelek x időben és első dolgom megmérem!
De itt olvastam pl görbés kérdésnél is meg máshol is hogy belekötöttek abba hogy az időpontban eltérés van és nem értem hogy ez miért annyira érdekes!
Az a lényeg hogy aludj vagy 6-8 órát és utána mérj!
Ugyan az az időpont egy 2 műszakos munkánál vagy egy gyerek mellett nem hiszem hogy kivitelezhető!
Értem!
Csak azt nem hogy miért mutatna más hőt?
Ugyan úgy alszom,ugyan úgy nem mozdulok meg!
És az hogy mér hőt aki egyik héten délelőtt dolgozik és kell 5kor másik héten meg éjszaka és kel délután 2kor?
Szóval nem értem miért kell az órának ugyan az lennie?
Na hát azt írja amit én hogy ébredés után rögtön....de hogy ha extra pontosat akarunk akkor segít ha egy időben történik...tehát nem azt írja hogy kötelező és hogy rossz ha nem egy időben történik! :)
Köszönöm a linket! :)
Szerintem nem!:)
Én volt hogy reggel is megmértem és nap közben mikor épp feküdtem és nem csináltam semmit és ugyan azt mutatta!
Reggel meg főleg nem számít szerintem,mikor halál kóma az ember! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!