Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? (bővebben lent)

Lehetek terhes? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ciklusom 25. napján voltam együtt a barátommal (33-35 napos ciklusom van általában) használtunk óvszert, de először mindig anélkül csináljuk, tulajdonképpen nem élvezett belém, de örömcseppek lehettek. Most kicsit aggódom, hogy terhes lehetek, már ha lehetséges... 2 napja késik.

Szerintetek? Ennek mekkora a valószínűsége, hogy óvszer mellett a 25.napon teherbe eshetek örömcseppektől???

2012. febr. 28. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

És még mindig nem teszteltél?

Én mikor terhes lettem ugyanúgy görcsölt a hasam,mindjárt megjön érzésem volt vártam is hogy megjön de nem jött rá 3napra erős pozitívot teszteltem.Ha tesztelsz már simán kimutassa ha terhes vagy.Egy teszt pár száz ft és legalább megnyugodsz.

2012. febr. 29. 19:13
 12/14 A kérdező kommentje:
azt olvastam, hogy 2 hétnek el kell telnie minimum...akkor lesz biztos a teszt eredmény...
2012. febr. 29. 19:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem kell teszért mennem, ma megjött végre, és nem csak kis barna pecsételő, hanem rendes erős vérzés. Nagy kő esett le a szívemről...
2012. márc. 1. 14:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor jó! Tényleg nagyon kicsi volt az esélye hogy terhes legyél!
2012. márc. 1. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!