Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? (bővebben lent)

Lehetek terhes? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ciklusom 25. napján voltam együtt a barátommal (33-35 napos ciklusom van általában) használtunk óvszert, de először mindig anélkül csináljuk, tulajdonképpen nem élvezett belém, de örömcseppek lehettek. Most kicsit aggódom, hogy terhes lehetek, már ha lehetséges... 2 napja késik.

Szerintetek? Ennek mekkora a valószínűsége, hogy óvszer mellett a 25.napon teherbe eshetek örömcseppektől???

2012. febr. 28. 16:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Semmi sem lehetetlen,lehetett épp peteérésed.És az előváladéktól is teherbe lehet esni.Csinálj tesztet reggeli első vizeletből.Ja és ha terhes is vagy akkor nem óvszer mellett estél teherbe!Mert csak a végén húztátok fel.(?)
2012. febr. 28. 17:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok. Minimális nagyon.
2012. febr. 28. 17:01
 3/14 anonim ***** válasza:

1.vagyok

[link]

2012. febr. 28. 17:06
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem a legvégén húztuk fel az óvszert, hanem 2 perc után kb...
2012. febr. 28. 20:13
 5/14 anonim ***** válasza:

Kedves 1-es!

Én ezt mind tudom amit belinkeltél. De azt gondolom hogy azért mégis minimális az esélye annak hogy terhes legyen. Van esélye, de nagyon minimális.

Tehát ahhoz hogy terhes legyen, a párjának előtte kellett hogy legyen egy orgazmusa ( erre majd a kérdező ha akar válaszol), ill. késői peteérésének kellett hogy legyen.

És mint hogy sokan tudják, peteérés időszakában is, úgy hogy nem védekeznek a párok elég nehezen tudnak teherbe esni.

Szóval ha ez mind együtt megvan, akkor igen van esélye, de nagyon minimális.

Úgyhogy kedves kérdező, szerintem nem kell aggódnod, de ha attól megnyugszol vegyél egy tesztet, és megtudod mi a valóság...

2012. febr. 29. 08:57
 6/14 anonim ***** válasza:

1 vagyok

Nem neked linkeltem be hanem a kérdezőnek.De az én is írtam neki hogy vegyen tesztet és reggeli elsőből csinálja meg.A tesztből kiderül hogy terhes e,mi nem tudjuk 100%-ra megmondani neki.És igen kicsi az esélye,de volt már aki az előváladéktól lett terhes.De ha nem akar babát akkor érdemes már az elején felhúzni a gumit és akkor nincs ilyen gond.Ez az én véleményem.

2012. febr. 29. 12:23
 7/14 anonim ***** válasza:

Az az érdekes, hogy amikor olyan kérdés van, hogy lehetek e terhes, mert amúgy meg nem akarok, mindenki azt írja, hogy hogyne lehetnél, és azonnal vegyél tesztet, mert 50-50 % az esély hogy terhes vagy. De ha valaki úgy kérdezi, hogy lehetek e terhes, mert nagyon akarom a babát, akkor már mindenki hááááát, kicsi az esélye, de hátha.

Nyílván vannak kivételek, az esetek 1-2 %-ban, de nagyon minimális.

Szerintetek mennyi esély van arra, hogy 2 perc alatt az előváladék bekerült a hvelyedbe, pont volt benne sperma (ahhoz előtt orgazmusának kellett hogy legyn), és az az 1 sperma pont megtermékenyítette a petesejtet. Jah, és minden mellett a ciklus végén volt az aktus is.

Szóval, könyörgöm, miért kell ilyen negatív válaszokat adni.

Kedves kérdező, igen, az esély meg van, kb. 1-2 %. Szóval nagyon minimális. Viszont ha benne vagy abba az 1-2%-ba, akkor a sors akarja úgy hogy akkor te teherbe ess.

Úgyhogy szerintem nyugi....

2012. febr. 29. 12:54
 8/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Még egy gondolatot leírnék és részemről ennyi.Lehet hogy negatív a véleményem,de őszintén az ilyen kérdésekre másként nem is igen lehet válaszolni.

A fenti kommentjében azt írta a kérdező hogy "először mindig gumi nélkül csináljuk,tulajdonképpen nem élvezett belém"

Nekem ebből az jön le hogy nem 2percig csinálják gumi nélkül.De engem nem is érdekel az ő dolguk.Csak egyre több ilyen kérdés van itten,én azt nem értem ha valaki nem akar gyereket akkor miért nem védekezik megfelelően?

Azért kíváncsi lennék a kérdező válaszára hogy vett e tesztet vagy megjött e neki?

2012. febr. 29. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Nyílván, persze, ha folyamatosan ettől fél hogy vajon terhes leszek e, akkor védekezzen. Ebben egyet értek. Csak mint mondtam, hogy tényleg nagyon kevés az esély így a terhességre, és valószínűleg ezt a kérdező is nagyon jól tudja, és így marad a kényelmesebb megoldásnál...

DE egyébként én is kíváncsi vagyok az eredményre..

MI a párommal kb. 4 évig megszakításos módszerrel "védekeztünk", soha nem lett belőle terhesség. Egyszer nem védekeztünk, pont félidőben peteéréskor, és most 30 hetes kismama vagyok. :)

2012. febr. 29. 13:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a pozitív és negatív véleményeket is. Tényleg csak két perc volt az a két perc, amit mondtam, de aki nem hiszi el, annak magyarázhatom... amúgy január 23-án kezdődött az előző ciklusom, ami ha jól számolom a 35 nappal, akkor febr. 26-án kellet volna megjönnie, most van 29. A kritikus idő az febr. 12, plusz mínusz 2 nap, amikor is semmi nem történt, csak 17-én, szóval én sem tartom valószínűnek a terhességet, de azért kicsit aggódom..bár volt már hogy késett (stressz és hasonló miatt)... És gyakorlatilag produkálom a menzesz előtti tüneteket, kicsit görcsöl a hasam, alacsony testhő stb...csak nem értem miért nem jön már meg...Megjöhetne...
2012. febr. 29. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!