Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
1 hét késés után megjött de csak 2 napig tartott! Szerintetek lehetek terhes, vagy mi lehet ez?Februárban 1 hetet késett, majd megjött, 2 napig barnázás minimális vérrel. Idáig mindig pontosan jött meg és még soha nem volt ilyen rövid! Párommal ez volt az első hónap, hogy próbálkoztunk! A késés 5.napján a teszt negatív volt! Szerintetek mi ez??? Köszönöm a segítséget!!!
2012. febr. 26. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kis hormonzavar. De ha nem ismétlődik meg, és még nem fordult elő ilyen, akkor nincsen vele semmi gond valószínűleg.:)

Ha aggaszt, tesztelj újra.

2012. febr. 26. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is hormonzavar, talán.
2012. febr. 26. 16:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Pénteken akartam menni dokihoz, akkorra jött meg reggel... :( már időpontom is volt hozzá 11:15-er. Tegnap este/ma reggelre múlt el. Hétfőn kérek új időpontot hozzá. Remélem minden ok! Csak az 1 hét késésből már nagyon reménykedtünk! :(
2012. febr. 26. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért még egy-két tesztet megér a dolog. :)
2012. febr. 26. 17:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerinted érdemes még tesztelni? :)

Neked is volt hasonló tapasztalatod?

2012. febr. 26. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:

az én anyukám 3 hónapig vérzett (persze havonta :D ) amikor terhes volt velem!

csak nem mindegy hogy az a mensi milyen! van terhesség alatti vérzés, de arra azt szokták mondani hogy más. más a színe, az állaga, a mennyisége...

nekem sajna 6 nap késéssel jött meg de elég erősen és görcsösen, az már tuti nem baba...

sok szerencsét!!

2012. febr. 26. 17:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon kevés volt, tampont fel se tudtam rakni, annyira nem volt meg, hogy zavart! 1 betét/nap és még az is alig lett "olyan"! És sok barna valami volt minimális vérrel. Anyumnak velem is és a tesómmal is az első hónapban megvolt. Még az orvossal is veszekedett, hogy mikor fogunk születni! :) Anyunak lett igaza! :)

Szerinted?

2012. febr. 26. 18:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Nincs senki, aki hasonló cipőben járna???
2012. febr. 27. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!