Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Rendesen szedtem fogamzásgátlót, egy szemet sem hagytam ki! Aztán úgy döntöttem, hogy abbahagyom. Rendesen meg is jött a vérzésem, és utána nem szedtem tabit, azóta is gumival védekezünk! De mielőtt megjött volna, pár napig hirtelen rámjött a szédülés. Aztán rendesen megjött, tartott 4-5 napig. Az eljén elég erős görcseim voltak, de aztán másnapra elmúltak! Ez a rosszullét is elmút miután megjött a megvonásos! Ennek már lassan öt hete, de most meg szorulásom lett, és mintha az egyik mellbimbóm is bebarnult volna, de azt hiszem, az már akkor is olyan volt, mikor még szedtem atablettát! Mitől lehet ez az egész?
2012. febr. 25. 14:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Esetleg egy teszt?
2012. febr. 25. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!