Czeizel Endre doktornál mennyibe kerül egy tanácsadás?
Figyelt kérdés
Már végigjártam a kálváriát (Genetikai vizsgálat, trombózishajlam szűrés, teljesvérkép, süllyedés, hormonprofil) és ő az utolsó reményem de sajnos nem mindegy hogy mennyi az annyi. 1 vetélés és 1 Missed ab után vagyok.2012. febr. 28. 16:01
1/4 anonim válasza:
Szia
Hát nem tudom de szerintem itt próbálkozz rákérdezni ez a Magzati Diagnosztikai központ.
Hátha itt tudnak segíteni,hogy hol tudod elérni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de az elérhetősége már megvan csak nem mertem még eddig rákérdezni az árra. (Volt már hogy azzal ráztak le valahol ahová speciális vizsgálatra akartam bejelentkezni és telefonon érdeklődtem az ára után, hogy ha az ár a legfontosabb akkor nem is akarok igazán gyereket.) Pedig ez nem igaz, de a mai világban szerintem nem sok ember van akinek mindegy az ár.Azért köszönöm mégegyszer!
2012. febr. 29. 08:58
4/4 anonim válasza:
jajj most nézem, h ez már jó pár éves kérdés! :) Bocsi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!