Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki esetleg tudná Dr....

Ha valaki esetleg tudná Dr. Czeizel Endre elérhetőségét, vagy melyik kórházban vagy melyik rendelőben dolgozik kérem adja meg?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2009. febr. 23. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia genetikai tanácsadást a Magzati Diagnosztikai Kp-ban tart.

Anyukám is volt nála, mert a férje családjában van örökletes betegség, és arról kérdezték, de olyan bunkó volt velük, hogy anyunak azóta a bicska nyíladozik a zsebében a neve hallatán.

Én javaslom neked az OGYEIt, ott jelentkezzetek be családtervezésre, nagyon ajánlom Dr Timmermann Gábort, én nála fogok szülni, és soha rendesebb és alaposabb orvosom nem volt még.

Genetikai tanácsadásra a családtervezés keretében is elküldenek.

Szabad tudni, hogy miért akarod pont a Tanár urat felkeresni?

2009. febr. 23. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Kedves második! Neked nincs néha rosszabb napod az átlagnál? Talán neki az volt. Ő is ember! Miért kell valakit lebunkózni? Mi voltunk a tanárúrnál és végtelenül készséges volt velünk. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve! Mindent érthetően elmagyarázott!

Ettől eltekintve: mi is a Bolgárkerék utcában voltunk. Időpontra mentünk babával. Nem is kellett várni 30 percnél többet! Én őt ajánlom!

Üdv

2009. febr. 23. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Olyan dolgot engedett meg magának, amit egy orvos a betegével szemben nem tehet meg, még akkor sem, ha rossz napja van.

Mellesleg olvasd el az első válaszoló által küldött linken a hozzászólásokat. Nagyon sok midenkivel ilyen... ezek szerint sokszor van rossz napja???

2009. febr. 24. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja és nem lebunkóztam, hanem bunkó volt és kész. Erre nincs más szó.

Ahogy írtad, ő is ember, szóval: ő is lehet egy bunkó!

2009. febr. 24. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!