Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek Ceizel...

Mi a véleményetek Ceizel Endre: Születés titkai című könyvről? (Persze, aki olvasta. )

Figyelt kérdés
Megrendeltem, szerintem hasznos lehet.
2009. dec. 10. 11:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Czeizel (elnézést kimaradt egy z)
2009. dec. 10. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem olvastam a könyvet, de én nagyon nagyra tartom Őt, s biztos vagyok benne, hogy amit leírt az úgy is van. Nagyon szeretem, mert egyértelműen fogalmaz, úgy hogy egy laikus is megértse, hogy miről is van szó, mikor milyen folyamatok mennek végbe egy női szervezetben.
2009. dec. 10. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez volt az első, amit megvettem, még az esküvő előtt. Nagyon sokra tartom, rengeteget tanultam belőle. Sok mindenről ír részletesen, a fogsmzásra való felkészüléstől a meddőség/fejlődési rendellenesség/koraszülés okain át az egészséges magzati fejlődésig szinte mindenről. Sok indokolatlan félelmet eloszlat, ugyanakkor felhívja a figyelmet a valós veszélyekre, amikről sok leendő kismama egyáltalán nem tud.

Jó választás! :-)

2009. dec. 10. 12:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Már alig várom, hogy megkapjam. :)) Köszönöm, hogy írtatok.
2009. dec. 10. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!