Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól van hányingere a...

Mikortól van hányingere a kismamának, illetve mikortól lesz kívánós? Kb hány hetesen?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát ha jol emlékszem ojan 6.hét körül!
2009. jún. 7. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem a 7. hétig semmi nem volt hányingerem. volt terhességi tünetem, álmosság, sok pisilés, cici fájás, de hányinger, rosszullét semmi

aztán a 7. héttől kegyetlen lett. ha ettem azért, ha nem ettem azért émelyegtem állandóan. most már csak reggel van hányinger, amíg be nem kapok egy szem kekszet legalább.

11hkm

2009. jún. 7. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 35.hét óta van hányingerem, émelygek. Addig semmi bajom nem volt.

Erre terhestünet mizériára nincs pontos mindenkire igaz sablon, hogy melyik tünetnek mikor kell jönnie.

Van akinek egyáltalán "semmi" tünete nincs, van aki meg esküszik rá, hogy a megtermékenyülés(petesejt+sperma találkozása óta) rosszul van, és megvannak a tünetei.

2009. jún. 7. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Általában a hetedik hét környékén kezdődik az elején.

Erről a hormonális változások tehetnek, azok pedig akkortájt érik el azt a szintet, hogy rosszullétet okozhassanak.

Én is vártam, illetve nem vártam, hanem rettegtem tőle, épp akkor repülgettem össze-vissza Európában, amikor 6-7 hetes voltam és nagyon féltem, hogy végigrókázom az utazós hetet.

Szerencsére nem érkezett meg az émelygés, de a végén a 32-36. hét között minden nap hánytam. Nekem akkor már nem a hormonok okozták, hanem az, hogy a baba olyan szinten felnyomta a gyomromat, hogy refluxos lettem, visszajött a gyomorsav. Szétmarta a torkomat szó szerint (be is gyulladt) és rengeteget hánytam miatta.

36. héten leszállt a pocakom, a gyomrom pedig visszakerült szinte a rendes helyére, minden ilyen gondom elszállt. (És kijött az aranyerem, mert akkor már az alsó fertályomat nyomta a fiam.)

Szóval minden korszaknak megvan a maga szépsége, ha valaki az egyiket megússza, akkor megkapja a másikat, de így van ez jól, így is sokszorosan megéri! :-)

2009. jún. 7. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
furi, de én egyszerre vagyok hányingeres és kívánós. Szerencsém, hogy nem hányok, csak émelygek, de azt rendesen. 6+4 hetes vagyok, több mint egy hete van már hányingerem, de közben éhes is vagyok, így eszek, utána meg hányingerem lesz, ha arra gondolok, hogy 2 perce ettem.
2009. jún. 8. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!