Meddig lehet egy kismamanak folyasa?
Ezt már sokan leírták! Nincs olyan,hogy terhességi folyás. Ez annyira egyéni.
Pl. nekem bő vizes folyásom volt, mint mensi előtt szokott. Barátnőm meg totál száraz volt. Tehát pusztán a folyásból, semmit nem lehet leszűrni!
De, szerintem reménykedj. :)
Nekem a kezdetektől volt folyásom, és egyre bővebb lett... naponta háromszor cseréltem bugyit, meg betétet is hordtam. Nekem is fehér ill. átlátszó volt, sokszor sűrű, máskor inkább vízszerű.
Ha ötödik napja késik, miért nem teszteltél még? :)
11.18
Koszi,aranyos vagy!!Hat azert nem,mert felek!nagyon sokat remenykedtem mar,vagy hamarebb megjott vagy pontos volt,de mar kesett is akkor 2napot!Most van a legtovabb!Ha ma nemjon meg akkor holnap csinalok,lesz ami lesz!!Mindig azt mondom magamnak,h a remeny hal meg utoljara,de mar lassan ebben sem bizom!:(De tenyleg koszonom,most megnyugtattal engem,h meg van egy kicsi remeny!!!
11.18 vagyok ismét.
Nekem is a 4-5. napon lett pozitív a teszt, szóval igazad van, várj holnap reggelig. És addig se idegeskedj, ne is szomorkodj! Szerintem ennyi késéssel jó esélyed van, megy a drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!