Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddig lehet egy kismamanak...

Meddig lehet egy kismamanak folyasa?

Figyelt kérdés
Milyennek kell lennie??Az meg nembaj ha feher es suru??vagy akkor ne is remenykedjek?Kesik a bajom mar 5ik napja!Es ma ilyen kezdodott,de a hasam nem faj csak neha mintha beleszurna!!Koszonom!!!!
2011. jún. 2. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom meddig lehet, de azt tudom és doki is mondta, hogy többnyire bő a folyás a terhesség és bármilyen más hormonális zavar esetén szintén.
2011. jún. 2. 11:06
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

Ezt már sokan leírták! Nincs olyan,hogy terhességi folyás. Ez annyira egyéni.

Pl. nekem bő vizes folyásom volt, mint mensi előtt szokott. Barátnőm meg totál száraz volt. Tehát pusztán a folyásból, semmit nem lehet leszűrni!

2011. jún. 2. 11:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!!Akkor mar neis remenykedjek ugye??Egy ujabb szomoru honap!:(
2011. jún. 2. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:

De, szerintem reménykedj. :)

Nekem a kezdetektől volt folyásom, és egyre bővebb lett... naponta háromszor cseréltem bugyit, meg betétet is hordtam. Nekem is fehér ill. átlátszó volt, sokszor sűrű, máskor inkább vízszerű.

Ha ötödik napja késik, miért nem teszteltél még? :)

2011. jún. 2. 11:18
 5/9 A kérdező kommentje:

11.18

Koszi,aranyos vagy!!Hat azert nem,mert felek!nagyon sokat remenykedtem mar,vagy hamarebb megjott vagy pontos volt,de mar kesett is akkor 2napot!Most van a legtovabb!Ha ma nemjon meg akkor holnap csinalok,lesz ami lesz!!Mindig azt mondom magamnak,h a remeny hal meg utoljara,de mar lassan ebben sem bizom!:(De tenyleg koszonom,most megnyugtattal engem,h meg van egy kicsi remeny!!!

2011. jún. 2. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:

11.18 vagyok ismét.

Nekem is a 4-5. napon lett pozitív a teszt, szóval igazad van, várj holnap reggelig. És addig se idegeskedj, ne is szomorkodj! Szerintem ennyi késéssel jó esélyed van, megy a drukk!

2011. jún. 2. 12:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Teszteltél? Remélem ++++++ :)
2011. jún. 3. 09:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Bocsanat,h csak most irok!Hat nemkellett tesztelnem,tegnap hajnalban megjott a bajom!Egy ujabb szomoru honap!Koszonom,h drukoltatok es gondoltatok ram,remelem a jovo honap szerencsesebb lesz!!!
2011. jún. 4. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztosan így lesz, és azért ne legyen szomorú a hónap! Gondolj arra ,hogy talán ezek az utolsó kettesben töltött esték a takaró alatt! ;) Használjátok ki!
2011. jún. 4. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!