Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok gyomorsav és terhesség?

Sok gyomorsav és terhesség?

Figyelt kérdés
Nekem olyan problémám van, hogy eléggé sok a gyomorsavam, ami miatt eddig kivizsgálás nem történt, viszont most már lassan lehet , hogy rászánom magam. Folyton hányingerem van és érzem, hogy ég a nyelőcsövem. Van már két kislányom, akikkel nem volt még ez probléma a terhesség alatt, viszont volt egy 3. terhességem fél éve, ami vetéléssel végződött, de ott már a 6. héten elviselhetetlen volt a sav, éjszaka nem tudtam aludni, nem bírtam enni, nagyon rosszul voltam. Olyanok válasza érdekele, akik hasonlóan hozzám sok gyomorsavval küzködnek és hogy terhesség alatt mit tudtak tenni ellene. Attól félek, hogyha elmegyek belgy-hoz azt mondja, hogy először ezt kell rendbe tenni és utána jöhet a baba, viszont a babára meg már nem bírok éveket várni, főleg, hogy ritkán van esélyünk összehozni a férjem miatt, aki külföldön dolgozik és ritkán jár csak haza. Előre is köszi a válaszokat!
2009. jún. 7. 09:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! Néhény hét alatt rendbe fogsz jönni. Ha esetleg pozitív a H. pylori akkor viszont 4 hétig még 3-as gyógyszerkombinációt kell szedned, de hát az se olyan borzasztó hosszú idő, minden jót, mielőbbi gyerekáldást!
2009. jún. 11. 19:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi , a helikobakter neg. lett, a dg: chronicus gastritis és duodenitis, a Controlocot kell szednem most egy pár hónapig , aztán meglátjuk. Köszi az eddig segítségetek!
2009. jún. 18. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!