Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyomorégés és a sok gyomorsav...

Gyomorégés és a sok gyomorsav lehet terhesség jele?

Figyelt kérdés
3-4 napja esténként rémntör a gyomorégés és sok a gyomorsavam.néha émelygek is.de inkább délután és este.sűrűbben pisilek,de ez felfázástól is lehet.bár jelét nem érzem.4-én (nem) kellene megjönnie.kb 5-6 napja érzem a mensis görcsöket de nem egész nap csak 1-2-szerv egy nap.bár nem olyan erős azt érzés mint szokott.mensi előtt egy nappal szokott fájni de az egész nap.ez más most.hőm 37-37,1.sokszor tör rám az álmosság de lehet az idő miatt.engem az érdekelne hogy a sok sav és gyomorégés lehet e a terhesség jele???ja!testápoló szerű folyásom van.cicim nem fáj pedig már kéne a mensi közeledte miatt.
2008. aug. 1. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ugyan ezek a tapasztalataim csak én a 2. fog.g levélnél tartok viszont az első levélnél már nem védekeztünk viszont a mensim megvolt.én is kíváncsi vok miért van ez?
2008. aug. 1. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A gyomorsavra: NEM!

A terhesség második felétől olyan fent van a baba, hogy feltolja a gyomrot és ez okoz gyomorégést, savfelböfögést, de az már kb a 20. hét után van.

A töbi tünet viszont utalhat rá, ezért tesztelj, ha nem jön meg!

2008. aug. 1. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!