Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem esek teherbe?

Miért nem esek teherbe?

Figyelt kérdés

Volt nekem szeptemberbe egy abortuszom, ikreket vártam és a párom nem akarta hogy megtartsuk,de idővel már énse, mert nagy felelőtlenség lett volna.

Amiota elvetettem azota nem esem teherbe, pedig probálkozunk is.Most is abba reménykedek hogy teherbe esek, mert elég sokszor együtt vagyunk és "TALÁN"!

De sajnos már nem merem beleélni magam mert sokszor már eljátszottam a gondolattal és mikor kiderült hogy nem vagyok az depresszios lettem.

Már van egy 2 éves kisfiam,és szeretnék neki egy kistesot, de félek nagyon hogy csak évek multán esek teherbe, és a nagy korkülönbség se jo a gyerekek közt, magamrol tudom.

Vajon mikor esek teherbe?Lehet hogy csak évek multán?

Van olyan gyógyszer ami segit hogy teherbe esshesek?

Az elevit az segit ebben egy kicsit?

Mert ha van olyan gyógyszer ami egy kicsit is segit, akkor biztos veszek olyat.

2012. febr. 26. 14:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Na,így aztán végképp no comment...és ezek után a párod képes lenne gyereket vállalni Tőled?!Meg is érdemlitek egymást.A babát nem...
2012. márc. 3. 19:55
 22/22 anonim válasza:
Csak most jutottam el eddig a kérdésig, úristen. Te tényleg nem érdemled meg. Más küzd, mindent és bármit megtesz, te pedig egy ilyen felelőtlen nő vagy. Szégyellheted magad. Remélem sosem lesz több gyereked. Megérdemelnéd. Csak a fiadat sajnálom.
2013. máj. 6. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!