Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem esek teherbe?

Miért nem esek teherbe?

Figyelt kérdés

Volt nekem szeptemberbe egy abortuszom, ikreket vártam és a párom nem akarta hogy megtartsuk,de idővel már énse, mert nagy felelőtlenség lett volna.

Amiota elvetettem azota nem esem teherbe, pedig probálkozunk is.Most is abba reménykedek hogy teherbe esek, mert elég sokszor együtt vagyunk és "TALÁN"!

De sajnos már nem merem beleélni magam mert sokszor már eljátszottam a gondolattal és mikor kiderült hogy nem vagyok az depresszios lettem.

Már van egy 2 éves kisfiam,és szeretnék neki egy kistesot, de félek nagyon hogy csak évek multán esek teherbe, és a nagy korkülönbség se jo a gyerekek közt, magamrol tudom.

Vajon mikor esek teherbe?Lehet hogy csak évek multán?

Van olyan gyógyszer ami segit hogy teherbe esshesek?

Az elevit az segit ebben egy kicsit?

Mert ha van olyan gyógyszer ami egy kicsit is segit, akkor biztos veszek olyat.

2012. febr. 26. 14:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem válaszolsz a kérdéseinkre?!
2012. febr. 27. 09:00
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Bocsánat, amit most mondani fogok, de te egy nagyon tudatlan és buta nő lehetsz. És a párod is.
2012. febr. 27. 10:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy csöppnyi ész segített volna szeptemberben, erre nincs gyógyszer. Sajnos.
2012. febr. 27. 10:15
 14/22 anonim ***** válasza:
74%

Valamit valamiért két életet oltottál ki,mert ketten voltak. most meg nem jön össze az egy. Én talán dokihoz mennék és megnézetném magam nincs-e az abortuszomnak végleges következménye ergo.... soha többé nem lehetsz terhes.

De meg is érdemled.

2012. febr. 29. 08:31
 15/22 A kérdező kommentje:
Azért kellet szeptemberben elvetetnem az ikreket mert nem a páromtool voltak,ha tőle vártam volna az ikreket eszmbe se jutott volna az abortusz de még a páromnak se!
2012. márc. 1. 09:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát ilyet.. basszus más... ti komplett..... vagytok.. az elsőt meg azért szülted mert????,
2012. márc. 1. 10:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Hm, így egyáltalán nem csodálom, hogy nem sikerül a baba!
2012. márc. 1. 10:16
 18/22 anonim ***** válasza:

Huh elég zavaros ez az egész!

De te nem azt írtad hogy azért vetettétek el mert mástól van hanem azért mert 2 vannak!!Azért ez nem mindegy!!!

2012. márc. 1. 10:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Azt hiszm, jobb is, ha te nem szaporodsz!
2012. márc. 3. 06:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Érdekes egy kapcsolat....
2012. márc. 3. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!