Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 14 hónapja próbálkozunk,...

Már 14 hónapja próbálkozunk, de nem akar sikerülni a baba. Mit tegyek? Van valami mód amivel megtudom növelni a teherbeesés esélyét?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 9. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
14 hónap után szerintem már el kellene menni orvoshoz. Neked és a párodnak is. Lehet, hogy valamelyikőtökkel valami nincs teljesen rendben. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, lehet, hogy egy tablettával megoldható a dolog.
2008. ápr. 9. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
hát, ha még nem voltatok, én is javaslom, keressetek fel egy dokit te is, és párod is, biztos, ami biztos, egyébként még javasolni tudom az ovu. tesztet is, gyógyszertárban beszerezhető, ez alapján tudod pontosan mikor van peteérésed, és akkor hajrááá!! tudom, nehéz, de türelmesnek kell lennetek, minél görcsösebben akarod, annál nehezebben fog összejönni, mi is két évet próbálkoztunk, aztán azt mondtam, h akkor álljunk le, építsük a jövőnket stbstb, és amikor már abszolút nem is voltunk az ügyön, összejött a bébi:))) most 36 hetesek vagyunk:) nekem a doki csak annyit mondott, h most érezte a szervezetem, h megérett az anyaságra, és ennyi volt... aműgy van egy csomó jó válasz is a gyerekvállalás, teherbeesés kategóriában, olvasgass, ott több minden van:) azért nagyon szorítok nektek:))sok sikert!!
2008. ápr. 9. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:

nagyon sok gyógyfürdö jó a nögyogyis bajokra.

pl a tesóméknak sem jött össze több mint egy évig, igaz sogornöm azt mondta ö nem fog semmit tenni, nem méricskéli magát , akkor sexelnek mikor kedvük van. aztán wellnes hétvégén voltunk és azt mondják ott csinálták az unokapöcsimet.

2008. ápr. 9. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
nekünk 15 honapja és még eddig semmi.én most megyek dokihoz,mert nekem a doki azt mondta hogy 1 év eredménytelen probálkozás után célszerü valakitől segitséget kérni. Szerintem menj el te is. Mert lehet hogy a következő honapban baba lesz a pociban.És már akkor meg is érte elmenni.
2008. ápr. 10. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!