Meddig szedjem? Azt mondják a tervezett teherbeesés előtt egy hónappal el kell kezdeni szedni magzatvédő vitamint.3 hónapja szedem még nem jött a baba.
Figyelt kérdés
Ki tudja mikor jön össze!Drága is.Szedjek valami mást?Pl.folsav?Mennyibe kerül?Ki hogy csinálja?2009. aug. 22. 15:43
1/2 anonim válasza:
Szia.
Én ugy csináltam hogy mielőtt babás lettem minden 2.nap szedtem és mikor babás lettem minden nap.Sztem havonta 1000 ft nem sok!/Elevit/
Sok sikert és mielőbbi babásodást.
Egyépként mikor a dokimat felhivtam hogy babás vagyok első kérdése az volt terhesvitamint szedek ugye mert ha nem kezdjem el.De mindenki mást mond...
2/2 anonim válasza:
Ez megint csak egy divathóbort! Nem muszáj szedni, sem előtte sem a terhesség alatt. Egészséges ételeket kell enni, sok gyümölcsöt, zöldséget. Folsavat és vasat szedjél. Nekem a neo-ferrofolgamma vált be, abba mindkettő van, valamint a 36. hétig szedtem magne B6-ot. Minden nap ettem gyümölcsöt, zöldséget sokat. Gyönyörű egészséges, 4 kilós kisfiam született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!