Sajnos régóta évek óta nem sikerül a baba. Milyen praktikák léteznek hogy esetleg sikerüljön a teherbeesés? Kinek mi segített?
szia.
A páromat kivizsgálták már igen neki jó az eredménye nála nincs baj , nekem minden egyes vérvétel azt mutatja hogy van peteérésem de hiába nézem itthon mikroszkóppal mindennap 55 ször meg hiába veszek lh tesztet az szerint meg nincsen vagyis legalábbis én nem tudtam még rábukkanni arra a napra amikor pizitiv vagy páfrány lett volna.
Szia!
Nekem is van mikroszkópom, de nagyon régóta nem használom, mert !állandóan! páfrányosodást mutatott. Még mikor menstuáltam, akkor is. LH tesztet 2-szer vettem, mindkétszer mind az 5 tesztnél 2 halvány vonal volt, bármikor néztem :)
Szia! Mindenképpen keress fel egy szakorvost. Petevezeték átjárhatósági vizsgálatra nem küldtek el?
Hormonvizsgálatra is kérhetnél beutalót.
Szedjél terhesvitaminokat és folsavat.
sziasztok.
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát.
Az utolsó írónak írnám hogy hormonvizsgálatot végeztek már rajtam és minden eredményem jó , meg voltam hsg-n a bal petevezetőm átjárható csak a jobb el van záródva de úgy megkínoztak hogy végig üvöltöttem az a 20 percet , még egyszer nem csinálnám meg laparoszkópom nem volt a meddőséggel kapcsolatban meg csak annyit tudok írni hogy készülünk oda is kb 1 hónap múlva addigra lesz meg az anyagi háttér de nem tudom merre menjünk hozzánk legközelebb Pécs vagy Tapolca van de nem ismerem egyiket sem de akárhol is remélem segítenek rajtam mert már 2 és fél éve próbálkozunk sikertelenül és nagyon el vagyunk keseredve , de azért annak örülök hogy nem vagyok egyedül akinek nem jött be a mikroszkóp meg az LH teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!