Ennyi hőingadozás normális? 3 tesztet csináltam, halvány pozitívak lettek, de az orvos még semmit nem lát!
2009. jún. 6. 10:42
1/11 anonim válasza:
Persze hogy nem lát!! Terhesség 4-5 hetesen látszódik Uh-on.Nyugi!! A pozitív az pozitív,ha nem fogsz vérezni,nincs semmi gond.
2/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a hőingadozás a hormonális elégedettlenségre utal, bár nem vagyok szakértő. Nincs pecsételő vérzésed? Szerintem menj vissza a dokihoz, hogy írjon fel megtartó gyógyszert, az nem árthat és sokkal több az esélye hogy megmaradjon a baba.
Szerintem is babás vagy ha a teszt még halványan is de +.:) Vigyázz magadra és szurkolok!
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Semmi rossz tünetem nincs,nem vérzek,és csak a szokásos émelygéses,cici fájós,derék leszakadós érzésem van.Hétfőn megyek vissza a dokihoz,akkor szóljak neki a gyógyszerről?Ő miért nem mondta automatikusan?
2009. jún. 6. 11:06
4/11 A kérdező kommentje:
Ja,a kaja szagtól való undorodást elfelejtettem.
2009. jún. 6. 11:07
5/11 anonim válasza:
Talán azért nem, mert még túl korai a terhesség nem vérzel, nincs fájdalmad és nem akar nyakra főre felírni mindenkinek gyógyszert. Vidd el a hőgörbédet, mutatsd meg neki ( éretni szoktak hozzá), ebből látni fogja, hogy komolyan szeretnél babát, így biztosan segíteni fog és mindent meg fog tenni, de kicsit azért erőszakosnak kell lenni, mert sajnos nem minden automatikus.
6/11 A kérdező kommentje:
Elvittem a görbét,meg is nézte de nem mondott rá semmit.Azért csináltam ennyi tesztet,mert mind halvány.
2 naponta csináltam,akkor már erősödnie kellene,nem?
2009. jún. 6. 11:22
7/11 A kérdező kommentje:
Ja,és első válaszoló írta,hogy 4-5 hetesen már látszik.Akkor most én mennyi idős vagyok,ha 2-án (nem kellett megjönnie?Szerintem 4 hetes pár napos.
2009. jún. 6. 11:23
8/11 anonim válasza:
ted fel a képet róla. képfeltöltés.hun,és belinkeled ide a képet.
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudtam feltenni ide a teszteket.Sajnálom!
2009. jún. 6. 16:19
10/11 A kérdező kommentje:
képfeltöltés.hu mindig azt írja ki,hogy túl nagy a fájl,pedig egyesével fotóztam le a teszteket.
Bocsi
2009. jún. 6. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!