Két vetélésem volt és az orvos most Clostit írt fel nekem. Ha normális a ciklusom akkor miért írja fel? Peteérés serkentésen kívül másra is jó?
Figyelt kérdés
Szerintetek nem fog bekavarni?Előre is köszönöm a válaszokat!2011. jan. 13. 16:04
1/7 anonim válasza:
Szia!
Szintén két vetélésem volt(missed ab).
A ciklusom is teljesen normális,van pém is de clostyt írt fel nekem is a doki!
Ez a 2. kúrám,idáig nem kavart be nálam a gyógyszer!
Volt is pé,együtt is voltunk,de az első hónap nem sikerült.
Talán majd most....
2/7 A kérdező kommentje:
Szia,köszi a választ.Kicsit megnyugodtam.Neked megindokolta hogy miért írta fel?
2011. jan. 13. 21:08
3/7 anonim válasza:
Csak rásegítésként írta fel nekem.
4/7 letta88 válasza:
Szia!Mint olvashatod is a betegtájékoztatón, rajta van hogy meggátolja a vetélést.Szóval mivel neked 2 vetélésed volt azért írta fel mert valamilyen hormon probléma miatt lehetett a vetélésed és ezt azért írta fel hogy a hormonjaidat helyre hozza és próbálja a vetélést meggátolni.Szurkolok neked hogy mihamarabb sikerüljön, és ne érjen több ilyen csalódás!
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok,köszönöm szépen!Még nem váltottam ki, ezért voltam ilyen tájékozatlan.:)Nagyon megnyugtattatok,így most már értek mindent!:) Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!
2011. jan. 14. 11:56
7/7 anonim válasza:
Nekem is azért írta fel mert nem maradtak meg a terhességeim, de az első ciklusban terhes is lettem ami szinten nem maradt meg, ez a masodik ciklusom clostyval majd meglatjuk mi lesz, most voltam endokrinologusnal aki ertetlenul allt a dolog elott miertz nem kuldott a masik nogyogyasz reszletes kivizsgalasra pl pajzsmirigy inzulinterheles stb es azt mondta kovetkezo ciklusban mar ne szedjem a clostyt mondjuk nincs is mit mert elfogyott. Napi 2x felet kellett szedjek erre is azt mondta az endos doki hogy nem erti... ennek az adagolasnak semmi ertelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!