Reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Csináltam tesztet a 26. napomon (pregrance) és pozitiv lett. Voltam a dokinál és azt mondta nem lát semmit sem. A leletemen ez volt: uterus: 78 mm, endometrium: 11mm.2012. febr. 22. 18:42
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg nagyon korán mentél, emiatt nem látott még semmit az orvos. Néhány hét múlva már látszik a babód és kb. a 6. hét környékén már szívhang is lesz.
2/10 anonim válasza:
Természetesen!
Ha pozi lett a teszted, akkor terhes vagy, csak még korán mentél uh-ra. Gondolom 1-2 hét múlva újra menned kell uh-ra.
A nyálkahártya 11mm, az jó, szép vastag, be tud ágyazódni.
Halvány volt a teszted vagy erős? 10es érzékenységű?
17hkm
3/10 A kérdező kommentje:
25 ös volt a teszt, pregrance a neve. plusz jelet mutat ha terhes vagy minuszt ha nem. nekem pluszt mutatott, látszott rajta rendesen.
2012. febr. 22. 19:36
4/10 anonim válasza:
Tehát terhes vagy, csak még olyan pici az embrió, hogy nem látszott, de nyugi 1-2 hét és megláthatod!
6/10 A kérdező kommentje:
De azt elfelejtettem irni, hogy a rendelőbe is csináltatott velem tesztet a doki az nem tudom milyen fajta volt, de az negatív lett. Szerintetek?
2012. febr. 23. 17:51
7/10 anonim válasza:
Hát így picit más a történet. Az orvos mit mondott? Vissza kell menned?
8/10 A kérdező kommentje:
Igen vissza 2 hét múlva. De én nagyon ideges vagyok, annyira akarom ezt a kisbabát. Decemberbe volt 1 terhességem, de szenteste elvetéltem. És nagyon félek, hogy újból megtörténik.:S Ezért is agódom annyira, hogy az én tesztem pozitiv lett egyből, amit meg a doki csináltatott az negativ, na meg nem látott ugye semmit.:S De amugy érzékeny a mellem, és néha megszédülök, melegség jön rám, na meg álmos vagyok. Nagyon reménykedem!
2012. febr. 23. 19:39
10/10 A kérdező kommentje:
Nem.
2012. febr. 24. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!