Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még reménykedhetek? A HŐM MÉG...

Még reménykedhetek? A HŐM MÉG MINDIG FENT VAN!

Figyelt kérdés
Ma reggel az ébredési hőm még mindig 36.9 és 3 nap múlva kellene megjönnie.
2012. febr. 12. 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy Neked mikor szokott leesni a hőd. Ha már mensi előtt 3 nappal csökkenni szokott, akkor lehet, hogy jó jel. De van, hogy csak mensi napján, vagy azután esik le.
2012. febr. 12. 08:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Még csak ebbe a hónapba kezdtem el hőmérőzni,így nem tudom,hogy mikor kell leesnie,ha nem vagyok terhes. Az alaphőm 36.00-36.3 között szokott ingadozni.
2012. febr. 12. 08:35
 3/6 anonim ***** válasza:
a görbédet nem tudnád fel tenni ugy könnyebb lenne meg mondani!
2012. febr. 12. 09:55
 4/6 A kérdező kommentje:
csak magamnak vezetem egy lapon,így sajnos nem tudom megmutatni,de 5 napja van így fent 36.6-36.6-36.7-37.8 és ma 36.9
2012. febr. 12. 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem 2 éve így alakult, mikor terhes lettem :)

[link]

sok sikert

14 hós kisfiú anyukája

2012. febr. 12. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok én ajánlom neked hogy vezesd a görbéd pl a ciklus.hu-n mert az sokat segít meg az be is rajzolja a pé-t meg mindent fel tudsz oda jegyezni sokat segít!

Én is vezetem füzeten is meg a ciklus.hu is és sokkal jobb a ciklus.hu n vezetni mert ott mindent szépen tudok vezetni és minden szépen látszódik!

Én a füzetben azért vezetem hogy az orvosomnak tudjam mutatni!

2012. febr. 12. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!