Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14. dpo-n ma reggel negatív a...

14. dpo-n ma reggel negatív a Lily terhességi tesztem. Volt valaki, akinek csak még ezután lett pozitív a tesztje? Reménykedhetek még?

Figyelt kérdés
Együttléttől számítva tegnap este telt le 14. nap, a peteérés elvileg ma volt 14 napja( ez volt a Jónás napom, de ovu teszttel is néztem, szóval majdnem 100%) Ezalatt a két hét alatt folyamatosan fájdogált az alhasam, szurkált és fájt a derekam, pedig sosem szokott. (Még 2 nagy patti is kijött rajtam, mint az előző terhesség kezdetén, de az sajnos elhalt a 6. héten). Nagyon bíztam benne hogy most már végre sikerült, de már poziítvnak kellene lennie a tesztnek, ha összejött volna nem?
2012. jan. 31. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Erre mindenki mást fog írni, valakinek lett ebből baba, mert nem jött meg neki van akinek meg baba lett. Én péntekre nem várom és negatív volt ma a 10-es tesztem, úgyhogy nem reménykedem.A kislányomnál a lily nemvárt előtt 3 nappal délutániból kimutatta halványan. Én nem nagyon értem mi az a dpo nekem kb. 16.-án volt a peteérésem az attól számított napokat kell nézni?
2012. jan. 31. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Az első mondat értelmetlen lett szóval vagy nem lett baba:) Fáradt vagyok:)
2012. jan. 31. 11:53
 3/6 A kérdező kommentje:
dpo=days past ovulation. tehàt peteèrès ota eltelt napok
2012. jan. 31. 12:50
 4/6 A kérdező kommentje:
szòval igen. azt kell nèzni. köszi a vàlaszt,sajnos az én reményem is kezd elszàllni:-(
2012. jan. 31. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, pozitív lett a mai tesztem:)Mégiscsak volt remény:) Remélem nálad is hasonló a helyzet:)
2012. febr. 2. 20:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked!:))) Te most milyen érzékenységű tesztet használtál? Közben nekem febr. 1.-én megjött... Illetve nem tuom.. Vagyis olyasmi, csak kevesebb, aztán 2.-án délután meg már semmi. Ma reggel megint néhány vércsepp... Nem értem mi ez. (Anyukám szerint mikor velem terhes lett, még egyszer megjött neki, és negatív lett a békás tsztje is először. Errefel ma reggel csináltam még egy 25-ös Rossmanos tesztet, hogy hátha, de persze az is negatív. :((( Csak az a fura, hogy a derekam és a hátam még mindig fájdogál, pedig sosem szokott.. Lehet h. el kéne menni kivizsgáltatni magam :S
2012. febr. 3. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!