Negatív terhességi teszten megjelenhet pár óra múlva a pozitív csík?
Reggel csináltam egy tesztet. Látszólag negatív volt. A leírás szerint 3 perc múlva látható az eredmény, viszont 5 percen túl már nem értékelhető. Az első terhességemnél a tesztcsík hamarabb volt látható, mint a kontrollcsík, így nem vártam ki a 3percet, inkább úgy kettőt. Ott hagytam a mosógépen, és kértem a férjemet, h nézzen még rá míg készülődik. Mikor bejött a szobába, azt mondta semmi. Viszont úgy 2órával később, mikor kimentem, láttam h van rajta egy halvány tesztcsík is. Csak azt nem tudom, h a férjem nem vette észre, vagy csak az idő múlásával ez általában előjön. Természetesen 1-2 nap múlva fogok ismételni, ha addig se jön meg.
Járt már így más is? Nagyon örülnénk az újabb babának!
vszínű ott a baba,csak pici még.sajnos nekem van tapasztalatom benne,mivel sok vetélés miatt nagyon hamar tudnom kellett,hogy a terhes vagyok,és amikor ott volt csak még alacsony volt a hcg szint,akkor mindig később lett pozi.ha nem volt,akkor sosem jött ki a másik csík.Egy lombikos barátnőmnek is így volt,hamarosan szül.
Van remény de azért mérget ne vegyél rá!
?napot késett?
Valahogy most annyira azt érzem, h ott van az a picike. Az első terhességemnél is megéreztem, és csak abban a hónapban, pedig a 6.ban jött össze. Tüneteket produkáltam már ezelőtt is, de akkor nem éreztem, h ott lehet benn. Most minden porcikám ezt súgja. :) Remélem nem tévedek. Ez amúgy most a 4. hónap próbálkozásunk. Nem sietünk sehova, na de ha már elterveztük, akkor miért is ne jöhetne mielőbb.
És csak érdekességképpen a tesztemről egy kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!