Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fogamzásgátló befolyásolta...

A fogamzásgátló befolyásolta az alaphőt?

Figyelt kérdés
Ez az első gyógyszer nélküli ciklusom. Az alaphőm most 36.2, korábban 36.5 volt. Okozhatta a fogamzásgátló a 3 tizedessel magasabb alaphőt, vagy valami más van a dologban? Más is megfigyelt már ilyesmit?
2012. febr. 21. 10:53
 1/4 Manka68 ***** válasza:
Bocs az off-ért, de miért méregeted a hődet, ha fogamzásgátlót szedsz?
2012. febr. 21. 11:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem gond az off :)) Nem vagyok megszállott, aki ezzel tölti a szabadidejét:))

Betegség miatt kellett szednem, hogy rendeződjön a hormonszintem (magas tesztoszteron szint). Most pedig azért mérem, hogy lássam, rendeződött-e, és végre lesz-e peteérésem magától. Csak meglepődtem a változáson, és gondoltam megkérdem, volt-e másnak is ilyen tapasztalata, vagy ez nem sok jót jelent.

2012. febr. 21. 11:08
 3/4 Manka68 ***** válasza:

Bocs mégegyszer, de keress másik dokit, aki nem ilyen bizonytalan őskori módszerrel kezel! :-(

A magas tesztoszteronszint nem ok, hanem következmény, menj el endokrinológushoz, ő majd megtalálja és kezeli a valódi okot. És nem kellenek hozzá hónapok, egy vérvétellel ki tudja deríteni, és rendes kezelést kaphatsz rá.

Tényleg még egyszer bocsi, hogy beledumáltam, de már annyi félrekezelt nővel találkoztam, hogy felháborít a dokik hozzáállása! :-(

2012. febr. 21. 13:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Teljesen megértelek, valóban felháboritó néhány orvos hozzáállása. (hozzátenném, nekem ez a negyedik dokim, aki végre legalább lépett valamit, még ha nem is a legjobb lépést. A többiek szerint ez nem volt gond, nem adtak rá semmit sem, még tippjük sem volt, mi van.) Hétfőre van időpontom endokrinológiára, mert magam is utánaolvastam dolgoknak, és teljesen egyetértek veled. Nem ez volt a megoldása a problémának.
2012. febr. 21. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!