Fogamzásgátló után milyen hamar állt be a ciklusotok? Nagyon szeretnénk babát!
Én is Lindinettet szedtem. Legalább 10 évig. Férjemmel megbeszéltük, hogy abbahagyom a gyógyszert. Igazából nekem mindig pontosan jött meg, így utána sem vettem észre, hogy nagyon elmaradna. Max. 1 napot. 2 hónapra rá állapotos lettem. :) Azóta van egy csodaszép pici lányom. Ma 4 hónapos. :)
Attól próbálkozzatok amennyit csak tudtok! :D
Szia
én kb tavaly áprilisban hagytam abba a fogamzásgátlo szedését,amit 2évig szedtem.A menstruáció azota sem rendszeres...sot majdhogy nincs is...mivel babát szerettunk volna,kaptam duphastón tablettát, de sajnos allergiás lettem rá és abba kellet hagynom a szedését, de azalatt a 3honap alatt amennyit szedtem, volt mensim, de nemlet babo...utána dokit váltottam,majd kaptam szurit h megjojjon amensim...szetemberben megis volt, majd oktober november december nemvolt, januárban megjott magátol kaptam clostilbegytet plusz tuszorepeszto szurit és lám 5napja eros pozit teszteltem:-)
Szia!
20 évig szedtem Anteovint, utána azonnal rendesen 28 napos ciklusokat produkáltam. Baba sajnos egyéb okból nem sikerült.
Általában azoknak nem akar megjönni a fogamzásgátló abbahagyása után, akiknek előtte is voltak vele gondok. endokrinológus segíthet kideríteni az okokat, és rendbe tenni a hormonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!